: who's that girl? - : lietišķā diena ziņo

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 - : lietišķā diena ziņo

(108 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 16:34
(Link)
kurā vietā es minēju vārdu traucē? neliec savus vārdus manā "mutē".
Un nav runa par atpūtu kā tādu, tā vnk ir sajūta, ka svētdien tāpat viss būs ciet un tādēļ laikus jāieplāno kaut kas. Dzīvojot Latvijā, neredzu diez ko lielu starpību starp svētdienu un citām dienām, jo daru vienu un to pašu, neatkarīgi no nedēļas dienas. Tagad svētdiena ir nedaudz citādāka - "automātiski" dodos pārgajienos, pārbraucienos, ciemos. protams, to visu var un vajag darīt arī ar "atvērtiem veikaliem", bet man tas ir papildus stimuls svētdienu kaut kā citādiskot no darba dienām.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 16:42
(Link)
citiem tas ir stimuls atteikties no pirmās nepieciešamības precēm, jo "legālajā" veikalu darba laikā viņi paši strādā.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 16:52
(Link)
ok, es jau sapratu, ka Tev ir īpašs darba ritms un alternatīvu nav, to es lieku aiz auss. Bet citādi savā paziņu lokā nezinu tik trakus gadījumus, kad svētdiena ir vienīgā pirktspējīgā dienā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 16:56
(Link)
nu reku tavs threads ar ķimēru parāda, ka es tāda jocīga neesmu vienīgā :) katrā ziņā ir diezgan nejēdzīgi ieviest aizliegumus pēc principa "a man to nevajag, davai aizliedzam visiem". tiešām, neviens atpūsties gribētājs taču netiek kaut kā ierobežots ar to, ka viņa atpūšanās laikā strādā veikals.
un, ja nolaižamies atpakaļ uz zemes, ja kādā dienā nerentēsies turēt vaļā veikalu, tad tas būs ciet. ja rentējas, tātad kādam tas ir vajadzīgs.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 17:34
(Link)
es arī neatbalstu pēc principa "man nevajag, aizliegsim visiem" - es vnk gribēju iepīkstēties par savu pozitīvo "slēgto svētdienu" pieredzi, nesaku, ka tas ir vienīgā pareizā opcija, kas steigšus jāievieš :)
(piebilde pie "neviens atpūsties gribētājs taču netiek kaut kā ierobežots ar to, ka viņa atpūšanās laikā strādā veikals" - tie atpūsties gribētāji, kam jāstrādā svētdienas veikalā ar šo tiek ierobežoti :) )
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 17:36
(Link)
par kasieriem, zvanu centriem, ugunsdzēsējiem utt jau prohoģiļi :)
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 16:54
(Link)
"Un vispār, tieši šeit es beidzot sajūtu svētdienu kā svētdienu - tiešām Brīvdienu, ko var izmantot atpūšoties."

Tātad tu vēlies, lai veikali tiktu slēgti tāpēc, ka citādāk tev trūkst stimulu doties pārgājienos, pārbraucienos, ciemos?
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 17:04
(Link)
njeh, atkal Tu pārfrazē manis teikto, kkādi profilbildes diktēti niķīši? :/
Pirmkārt, es neteicu, ka "vēlos, lai veikali ir slēgti", es vienkārši neredzu problēmu tajā, ka tie ir slēgti svētdienās. Jo man nav problēmu iepirkties citās nedēļas dienās. Citiem šādas problēmas ir un es to akceptēju, tad lai nu gudrākie izšķir, ko darīt ar tiem viekaliem svētdienās.
Otrkārt, es neteicu, ka man trūkst stimulu vispār. Tas ir papildus stimuls kkā citādāk ieplānot savu svētdienu. Forši, ja citiem tas aktīvi sanāk arī neatkarīgi no veikalu un dažādu iestāžu darba laikiem utt.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 17:08
(Link)
Tu izsaki atbalstu veikalu slēgšanai, ar ko es saprotu, ka vēlies, lai veikali svētdienās būtu slēgti. Ja šis "atbalsts" nozīmē ko citu, tad lai nu tā būtu.

[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 17:18
(Link)
es gan redzu atšķirību starp vārdiem "vēlos" un "atbalstu" :) atbalstu tādā ziņā, ka tas, manuprāt, nebūtu nekas slikts un man nenāktu par ļaunu, par citiem nemāku teikt, kas gan nenozīmē, ka redzu to kā vienīgo pareizo variantu - to nozīmē mans "atbalstu"
From:[info]zirka
Date:14. Novembris 2012 - 18:46
(Link)
+ 1

> Go to Top
Sviesta Ciba