|
Marts 28., 2012
17:46 unpijs mani tikko par resnu nosauca!
vaj tev vispār ir nojausma, kāda greznība ir garšīga sviestmaize šajā pasaulē, kur vieglāk atrast tikko rītausmā medītas stirnas cepeti ar kaktusu mērci? pieticīga. vienkārša! un vēl arī gatavot neprot. nu, tas gan tiesa, - bez receptes es esmu zudis cilvēks.
|
Comments:
õ, mani līdzīgi, izdomas bagāts, tātad:D
| From: | mufs |
Date: | 28. Marts 2012 - 18:00 |
---|
| | | (Link) |
|
jājā, man bij čujs,ka to MASu nevaig aiztikt, bail pat iedomāties, kā šamais mani būtu nosaucis :D
From: | unpy |
Date: | 28. Marts 2012 - 18:00 |
---|
| | | (Link) |
|
Nieki vien, par resnu Tevi būtu nosaucis tad, ja būtu uzrakstījusi "ēdiens - speķis ar putukrējumu" ;))
| From: | f |
Date: | 28. Marts 2012 - 18:13 |
---|
| | | (Link) |
|
aspirīns ar majonēzi :)
From: | fedrs |
Date: | 28. Marts 2012 - 18:05 |
---|
| | | (Link) |
|
Tā stingri ņemot, "atrast" un "pagatavot" ir "divas lielas starpības".
| From: | f |
Date: | 28. Marts 2012 - 18:16 |
---|
| | | (Link) |
|
pff, tehniski sīkumi!
You don't have permission to access /users/unpy/642250.html on this server.
Kamōn!
| From: | f |
Date: | 28. Marts 2012 - 22:16 |
---|
| | | (Link) |
|
tur viņš analizēja, ko kurš iekš mas'a pierakstījis ēdieniem.
"f - pieticīga un vienkārša. gatavot neprot."
see? resna! melns uz balta! |
|
|
Sviesta Ciba |