: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 14., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:15
pastāv uzskats, ka ar saprātīgiem apsvērumiem ("es māku gatavot, man ir augstākā izglītība, man ir lielisks dzīvoklis, es esmu mīļa, jauka un, paskat, arī glīta!") nevar pierunāt kādu sevī iemīlēties, kur nu vēl izveidot attiecības. pastāv uzskats, ka vajag dvēselisko saderību un ko tik vēl ne. chemical reaction. spark.

tomēr beigās, ļubofj viena pati nevar pavilkt, un saprātīgie apsvērumi arī ne. labi, par tiem saprātīgajiem apsvērumiem man patiesībā nav ne jausmas. man jau gribētos domāt, ka ne, bet es tiešām nezinu. uzzināšu, tad varbūt kaut ko baigi svarīgo sapratīšu. un kā tad tagad sanāk - kā ir pareizāk? droši vien, ne tā un ne tā, bet tomēr.

kaut kāda putra. bet galvenais, ka es saprotu.

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:14. Maijs 2010 - 11:45
(Link)
jābūt līdzīgai vibrācijai - tā kā rādiō frekfencei
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Maijs 2010 - 11:47
(Link)
lai nečarkst un nemēģina izsisties cauri.
[User Picture]
From:[info]melle
Date:14. Maijs 2010 - 11:52
(Link)
tā vienkārši ir sevis reklamēšana un nekas jau tajā slikts nav. tas kas attiecas uz dvēselisko saderību, tas jau ir pavisam kas cits.
Tu jau neteiksi, ka staigā pa māju ar netīriem matiem brīvdienās, urbini degunu, nemazgājies nedēļu no vietas vai vēl ko tur dari ;) nu tipo ka esi civlēks pēc būtības. Pirmais iespaids jau kaut kā ir jārada.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Maijs 2010 - 12:21
(Link)
tu ko, sievietes vispār nav cilvēki. no rīta pamostamies sakopušās, jauki smaržojošas un apģērbušās :)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:14. Maijs 2010 - 12:00
(Link)
Tas ir tā, kā uz to skatās.

Vispār jau tik tiešām nevar pierunāt kādu iemīlēties ar saprātīgiem apsvērumiem, turklāt galvenokārt tāpēc, ka tad tam/tai, kas cenšas pierunāt, visu laiku jābūt top-notch performer. Baisi stresaina padarīšana, jo neviens jau visu laiku nav izcils, un tad sākas savu trūkumu slēpšana, melošana par kļūdām, izmisīgi meklējumi pēc atzinības un tā tik uz priekšu. Saprotams, tai/tam, ko cenšas pierunāt, vienbrīd var uznākt vēlme atbildēt kā Bārtam Simpsonam: "If I wanted someone lame and needy, I'd call Milhouse, no offense."

No otras puses, kad lieta no samīlēšanās aiziet līdz attiecību veidošanai -- tur gan parādās saprātīgi apsvērumi. Bet tad tie ir drīzāk savstarpējas vienošanās par to, ko kuŗš darīs, nevis vienpusēja izpildīšanās -- es māku gatavot, man ir augstākā izglītība etc. tamdēļ, vot, veido tagad attiecības ar mani.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Maijs 2010 - 12:23
(Link)
vot, iemīlēties pierunāt nevar, bet attiecības, uz saprātīgiem apsvērumiem balstoties (sak', tas ir izdevīgi, būt ar to un to kopā), gan laikam var. jautājums - cik ilgi un cik labi tas var strādāt?
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:14. Maijs 2010 - 12:44
(Link)
Var gan. Un strādāt var tīri tā neko. Līdz brīdim, kad pārlieku bieži sāk uznākt tādas domas kā -- nē, bet vispār tak gribas arī kaut kādu ķīmiju ar to cilvēku, ar kuŗu dzīvojies kopā.

Bet tas jau tīri individuāli, cik ilgā laikā tas pienāk.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Maijs 2010 - 13:43
(Link)
pēc 25 gadu ilgas laulības attopies, va'ne :)
[User Picture]
From:[info]spike
Date:14. Maijs 2010 - 12:09
(Link)
man jau liekas,ka tā jau ir mijiedarbība, sinerģija. Kopējie svarīguma aspekti. Kas ir tas, kas vieno. Divas dažādas lietas,ka ir unikāli veidotas un mijiedarbojas. Nav formulas, bet ir tikai izņēmumi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Maijs 2010 - 22:21
(Link)
ha, vai ne? :)

> Go to Top
Sviesta Ciba