ezis_migaa ([info]ezis_migaa) rakstīja,
@ 2009-11-24 19:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Šodien gribas kliegt: griiiiibuuu KEFĪRU!

 

Vai zinājāt, ka septiņos no rīta fitnesa centri ir pārpildīti?

 

rokdarbu pulciņš nr.223

(pirmdienas vakars)

            Nu tad tā – šodien trijatā (!meitenes!) esam atstiepušas no veikala dīvāna detaļas, kas ir gan metāla un koka konstrukcijas, gan matracis. Padzērām tēju, ieēdām šokolādi, paskatījāmies uz kasti un nolēmām, ka mums tas brīnums ir jāsaskrūvē! Žofija ņēmās ap instrukciju, es ap detaļām, Adela vienkārši pļāpāja... tagad ir pusdivi naktī un mūsu viesistabā ir jauns dīvāns! Ha! :p

 

Hey, guys, can you fly also? (‘poteri’)

            Viscaur melni: uzvalkos, ar gariem, plīvojošiem apmetņiem, biezām mapītēm padusē, rokās gari koka kāti (tādi kā milzīgas karotes), pēc izskata mazliet iedomīgi. Nē nē, es nestāstu par iecienīto filmu Harijs Poters, bet gan realitāti – Universidade do Porto studentiem. Cik līdz šim esmu izpratusi šo lietu: tā ir kāda studentu apvienība, kurā tiek tikai paši centīgākie šādas aktivitātes kārotāji; viņiem ir dažned dažādi iekšējie noteikumi; ik pa laikam var redzēt šamējos pulcējamies kādos stūros un kaktos. Viņi arī ir tie, kam vaļa pārbaudīt (precīzāk mocīt) fukšus uz izturību. Mazajiem pirmkursnieciņiem vairāk nekā mēnesi nākas nopūlēties vaigu sviedros – dīvaini apģērbi, dziesmas, vecāko kursu bezierunu paklausība, jau nerunājot par piepumpēšanos un sazin vēl kādas aktivitātes.

‘Poteri’ ir vienmēr un visur: rīta agrumā metro un autobusos, dienā skolā, kafejnīcās, uz lielām, vakaros parkos un bāros. Dažbrīd krēslīgajās vai patumšajās vakara stundās, šauro, tumsonīgo ieliņu ielenkumos, satikt šāda izskata bariņus klusām čupojamies, spocīgi sametas mazliet; nesaprast, kur realitāte, kur filmas. Reiz Adela [meitene no blakus istabiņas] kādā pavēlā nakts stundā nedaudz iereibusi devās mājup; pēkšņi ieraugot šādu drūzmēšanos, pieskrien tiem klāt un vaicā: „Hey, guys, can you fly also?” Joku un nostāstu par viņiem klīst daudz un dažādi, piem., ka šos tērpus nedrīkst mazgāt divus gadus..

 

Sage pub

Jahuuuuu, šodien beidzot strādā Vidzemes Augstskolas pieeja Sage un citām lieliskām interneta vietnēm!!! Univerdidade do Porto tāds zvērs nav pieejams; laikam jau tāpēc kursabiedri nevarēja saprast skaļo izsaucienu un priecāšanos.

 

kurpīts manas

Nekad vairs augstpapēžu kurpes Portugālē – ar tām esmu garāka pār visiem portugāļu vīriešiem!

Bet par apavu ražotni šejienē gan var teikt tikai labu: kvalitatīvi, izskatīgi un par samērīgām naudiņām. Neiespējami neiepirkt mazliet lielākos daudzumos :))




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?