ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-02-12 00:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dj Rush - Get On Up(Chris Liebing mix)

njā, bērnībā lielākā šausmene, ko redzēju bija laikam "bāskervilas suns" laikam tā viņu sauca. nu par Šerloku Holmsu. man no tā fosforizētā suņa(a viņš tāds bija? nespēju vēlreiz noskatīties nevienu reizi) bija paniskas bailes. vecmammas mājā es vakaros nevarēju pastaigāt pa zemi. man likās, ka viņš ir zem gultas. es tupot uz mūriņa noliecos un apskatījos vai spīd viņa seja. tad kāpu uz krēsla, tad uz lielās cukura paku kaudzes(tad viņu vēl uz taloniņiem izsniedza un vecmammai bija čujs, ka nebūs drīz un viņa bija kaudzēm iepirkusi), tad uz galda. pārrāpoju pāri galdam, tad uz krēsla, tad atkal noliecos pārliecināties vai viņš tur ir jeb nē. bail bija arī skatīties. likās, ka metīsies sejā. tad ieritinājos milzīgās gultas vidū un sarāvos mazmazītiņā čokuriņā.
man vislabāk patika gulēt ar brāļiem un māsām. tad mēs viens otram uz muguras zīmējām ar pirkstu figūriņas un minējām, tad griezāmies uz otriem sāniem un atkal zīmējām. malējiem vienmēr neveicās. kādu brīdi viņiem neviens nezīmēja..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amalija
2004-02-12 00:46 (saite)
mana bitīštante teica, ka naudiņā ir velns iekšā, kad es spēlējos ar vecāsmammas pienanaudiņu. Tā stāvēja zilā kārbiņā bufeetē uz avīzēm un līdz atklājumam par velna klātbūtni es mēdzu to likt saliekamajā ābecē. Pēc tam gan es kādus piecus gadus no tās istabas spēju tikai izskriet neatskatoties un aiz sevis durvis ar blīkšķi aizcērtot;)

Un ir jau ir tas velns tur iekšā, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-02-12 00:54 (saite)
ir ir.
ceru, ka neizlaidi ārā..
un vispār bērnība bija skaista.
arī tagad dzīve ir skaista..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnupr
2004-02-12 00:53 (saite)
jaa taa bij briesmiiga, bet es briesmas neizbaudiiju liidz galam, jo vislaik pie aciim tureeju maisinju aiz kaa sleepties... 2x ar nenoskatiijos nekad.. tik vien atceros, ka suns skreeja pa purvu, ja nemaldos :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-02-12 00:55 (saite)
skrēja skrēja pa purvu.. tur jau es vispār domāju no biksēm izlekšu.. pēc tam vakaros arī ejot gulēt uz sienašķūni gājām bariņā. bailes. un katram līdzi pa 5 āboliem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2004-02-12 00:58 (saite)
tad nu tas laikam bijis iespaidiigaakais skats. es uz to filmu biju kinoteaatrii, laikam ieksh "riiga", un tieshi naacaam no rotaljlietu veikala ar bumbaam tai dienaa, kad gaajaam uz kiinoo... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2004-02-12 01:02 (saite)
un vēl man bija bail multenē "dakters aikāsāp" kad cietuma sargs begemots lūrēja pa atslēgas caurumu. tur bija briesmīga gan acs, gan pats atslēgas caurums. nesen kad atkārtoti noskatījos, joprojām bija jocīga sajūta, a tas mazais briesmonītis pirāts manis pēc varēja iet kārties...

un no Holmsa man palicis atmiņā, ka man nepatika, ka viņiem visas drēbes bija rūtainas un visu laiku migla... drūmi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lapsa
2004-02-12 10:36 (saite)
mees arii beerniibaa ziimeejaam uz muguraam...
a Holmsu veel nupat raadiija - es tieshi saveejam teicu, ka 3/4 filmas ir - tumsa vienkaarshi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-02-12 14:16 (saite)
nu vot sadomājos un atkal gribu, lai kāds man ar pirkstiņu zīmē uz muguras.. šausmīgi mīļi ir tā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsa
2004-02-12 14:32 (saite)
:))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?