ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2003-12-24 02:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:Massive Attack - Angel

man ir bail no rītdienas. rīt jādodas ceļā pie mammas. es tur neesmu bijusi jau pusgadu. vispār nekur neesmu bijusi kādu pusgadu. zinu, kad pienāks rītdiena viss būs ok. tāda sajūta kā pirms tāla ceļojuma. iepriekš vakarā saklātas drēbes. 10x pārdomāts viss līdzi ņemamais. bailes aizmigt, jo liekās, ka tevi aizmirsīs, nepaņems līdzi tik tamdēļ, ka pārāk cieši guli.
šovakar ļoti lēnām sakrāmēju minidāvaniņas somā. man vairs nepatīk apdāvināšana. kādreiz tam bija cita jēga. es vienmēr dāvinu no sirds un cilvēkam labu vēlot. to pašu es vēlos saņemt pretī, bet ne vienmēr ir tā sajūta. visbiežāk ir sajūta "ķeksīts ievilkts, viņai dāvana nogādāta" kādreiz tā nebija. kur tas viss palicis?
ceru, ka laukos būs sniegs. aizstaigāšu uz kapiem. nezinu vai pietiks drosme aukstumā aizčāpot uz "savu" mežu. samīļošu mammu, brālīti un ja būs arī mazo Rihardiņu.
un kad būšu viena, pēc ilgiem laikiem noskaitīšu "savu" lūgsnu - Dievam, savam eņģelim, tēta eņģelim. visiem trim, kas mani sargā. domāju ka cepšu piparkūkas un aizdegšu daudz svecītes. es zinu, ka būs labi. vienmēr ir labi.
uh. nu re. jau nomierinājos. bailes pārgāja.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fxp
2003-12-24 14:10 (saite)
Sveiks, arii tu, ezic, sveetkos no semas un fxp ;DDD
Paldies par jauko apsveikumu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

sorry :(
[info]ezic
2003-12-27 00:55 (saite)
sveikiņi!
klau, man šķiet, ka tuvākajā laikā mums te ar to suņu padarīšnu būs jāatliekās. visādas ķibeles ar dzīvokli + darbi. un tad sunītim būs vajadzīga īpaša apiešanās, bet mums nebūs laika un tas nebūs godīgi. skumji man to rakstīt, jo pašai patiktos mazi dobermanīši un viņas līgavainis arī ir pēc viņas noilgojies... es ceru, ka mums visas darīšanas drīz nokārtosies un es varēšu tev ko priecīgu ziņot. ok?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?