ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2008-01-29 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sybil
pirms neilga laika viens cibinjsh jautaaja 'vai esi piedevis saviem vecaakiem?' a vot pajautaa to Sybil. aizsargaajoties no realitaates nabaga meiteens sev pakaapeniski izveido apt. 16 personiibas. ... peec vinjas naaves par nosleeptajiem ziimeejumiem speciaalisti teica tos ziimeejushi dazhaadi maakslinieki ar vienu roku. gleznas parakstiijushas kaada no vinjas personiibaam.




bildes

lasot GB un IRL iknedeeljas laikrakstus gandriiz katraa ir kaads vecaaku pazemots, nogalinaats, sadedzinaats, spiidzinaats beerns. kaadaa radio programmaa riita teemaa par alkoholismu iirijaa kaads jauneklis teica, ka normaali ir ieshnajukt baltaas striipinjas, jo vinjam paliek slikti atceroties vecaaku un radu piedzerhsanos nedeeljas nogalees un agressivitaati pret beerniem.
a kas ir labaak?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murse
2008-01-29 23:54 (saite)
NU, piedošana ir daudz daudz sarežģītāka un plašāka, lai vispār par to uzdotu tāda tipa jautajumus. Pie tam, tā ir pārak personiska, vismaz man. Ja tu tiešam piedod, tad nav vajadzības par to kladzināt. Un es nešaubos, ka ir tādi nodarijumi, kurus nav iespējams piedot, vai varbūt tas notiek pēc gadiem, gadu desmitiem. katra ziņa nevienam nav tiesību rādīt ar pirktu kristīgas vai dajebkādas liekulīgas morāles pārakuma apziņā un pieprasīt piedošanas aktu no otra. Tas ir smieklīgi, līdzīgi kā grēksūdze pret paša gribu.

Un par to, ko Tu saki - jā, tas ir baisi un iekš LV par to vēl tikai sāk runāt. Pārsvara tad, kad kāds bērns mirst.
Mums gan ir viena laba lieta, ka iekš IRL ari ir - PAB grupas, kur tiekas alkoholiķu un citādi destruktīvo vecaku nu jau pieaugušie bērni.
Un vēl, mums pamazām paliek vairāk adoptētaju un audžuģimeņu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2008-01-30 00:09 (saite)
es jau nesaku ka Latvijaa taa nav, taa ir visur pasaulee.
ja kaads sit vaajaako, vaajaakais izaug un atrod citu vaajaako.
vienkaarshi shausmiigi aizskaara cik ljoti taa meiteniite cieta, kad maate vinjaa saleeja uudeni, ledus gabalus un ar rokaam pieseeja pie klaviereem un speeleeja. vinja apchuraajaas. arii pieaugusi klausoties koncertus vinja apchuraajaas.
mans miiljotais, kas cietis no teeva rokas, taapat kaa visa vinja gjimene shausmiigi paardziivoja sho filmu, taapat arii es zinot, kas notiek ar manu mazo braalja deelu pie audzuteeva. vardarbiiba ir visapkaart. taapat arii miilestiiba.
man par sho teemu gruuti runaat..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2008-01-30 09:04 (saite)
Sajutos apdalīta - ne man briesmoņu vecāku, kuriem kaut kas šausmīgs būtu jāpiedod, ne par mani avīzes raksta. Personība tikai viena, un tā pati zīmēt nemāk!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2008-01-30 10:40 (saite)
tu esi vislabaakaa :)

visi latvieshi ir vislabaakie. paareejais viss ir meli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?