ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-04-16 21:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Erykah Badu - I Want You

es te rakstīju par vienu kritienu. zemē baigā bedrīte palikusi. nu vot šodien māsīca stāstīja kā tas viss noticies.
viņas boss ir tāds normāls kekss tā ap 40. nu kā karlsons teiktu, vīrietis ka tik turies. klausās indastrial, skūtu galvu, uz deniņiem uztetovēts zirnekļtīkls. nu man jau patīk ;)) šim kaut kāda kaite acīm. jādzer stipras antibiotikas ni kurām jāguļ ik pēc ~ stundas. istabā sēdēja viņa draugs un vēl dēls. pēkšņi sāk gaudot mašīnas signalizācija. boss pioeceļās un iet pie loga paskatīties, kas notiekās. palodze ir līdz pus ikriem. laikam noreiba. dēls saka, ka tikai čības pa gaisu vien nozibēja. viena istabā, otra ārā izlidoja. boss pie saprašanas un sauc tiem augšā, lai izsauc ātros un kriminālpoliciju, lai uzrakstītu ziņojumu, ka nav pašnāvnieks. dēls uz lieldienām apdedzinājis kaklu. tāda normāla strīpa (kā kad būtu kāries no vienas puses) vējjaka vaļā, lai neberzējās gar brūci. policisti šim jautā, vai tik šis vēl nav palīdzējis izkrist. tas uzreiz lien kauties, tas draugs šo vēl knapi novaldījis.
nu tā lūk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muchacho
2004-04-16 19:27 (saite)
vai tā ir veiksme vai arī tam vecim ir galva īstajā vietā, ka pat no 6. stāva nokrist māk. turklāt vēl pie saprašanas un lūdz pēc palīdzības ... izklausās, ka tiešām normāls kekss

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-04-16 19:34 (saite)
manuprāt ar tām zālēm ko viņš dzēra, ir kā ar alkoholiķiem, kad nokrīt kaut no lidmašīnas un nekas nenotiek, vai arī notiek maz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?