jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Nu, viņš ir vadītājs, kuram jānodrošina slimnīcas funkcionēšana pandēmijas apstākļos pilsētā ar lielāko saslimstību valstī vienlaikus ar lielāko nevakcinētā zemākā personāla īpatsvaru. Patiešām negribētu būt viņa vietā pilnīgi neatkarīgi, vai viņa idejas ir muļķīgas vai saprātīgas.
Vidē, kurā tu dzīvo, valdība ir novakcinējusi vecos cilvēkus kaut kādā saprātīgā termiņā un veidā. Vidē, kurā dzīvoju es, tas jau diemžēl ir nokavēts, nupat viss jau ir slikti. https://neatkariga.nra.lv/izpete/363591-piecas-eiropas-valstis-visaugstaka-mirstiba-no-covid-19-ari-latvija?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Un tad atrodas kaut kādi asprāši tepat cibā, kuriem svarīgāk šķiet dalīties ar to, ka Jaunzēlandē šodien ir 174 inficēšanās gadījumi uz 5 miljoniem, kamēr mums ir 139 MIRUŠIE uz miljonu nedēļā.

Ja viņiem nepielec tagad un viņi turpina sludināt ķirzaku sazvērestību, tad tur nu nekas viņus ar labu nepārliecinās un neizglītos. Tas vienkārši ir aizgājis par tālu. Un to ko tu gribi izdarīt pa labam vienkārši Latvijā vairs nav iespējams izdarīt. Ar tiem resursiem un tiem politiķiem, kas mus ir, nav.
Jā, man arī žēl.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?