jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Attiecībā uz obligāto vakcinēšanos es diezgan esmu vienās domās ar extranjero, ka bez tās mierīgi varētu iztikt, ja nodrošinātu efektīvāku veco cilvēku un riska grupu vakcināciju. Principā tā ir slikta ar to, ka ne tikai nekādi neaizsniedz šīs riska grupas, bet pat veicina ažiotāžu un bermzē riska grupu vakcinēšanu.
Cita lieta, ka cilvēki ne vienmēr objektīvi novērtē savu atrašanos riska grupā. Kaut kur bija pētījums, ka 60% LV iedzīvotāju ir liekais svars, kamēr to par problēmu uzskata stipri mazāk. Īpaši vīrieši pēc 60 parasti uzskata, ka viņiem ir lieliska veselība un imunitāte, un var nepotēties, kaut arī pārtiek no lētām desām, baltmaizes, alko un cīgām, un attiecīgi izskatās (mana mamma ir iepazīšanās portālā, tāpēc izlase iespaidīga, ja:).
Ja paskatās uz LV antivakseriem - tur katrs otrais jau pēc izskata stabili izskatās riska grupā, kas apdraud medicīnas pieejamību pārējiem. Tāpēc šobrīd vairs neesmu tik kategoriski noskaņota pret. Pārāk nepriecājos par tiem, kas paliks bez darba, bet žēl man arī viņu nav, sen jau bija pelnījuši, ka viņu aktivitātes drusku piežmiedz.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?