gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Vari elaborēt?

Rancāns pauda pārliecību, ka par indivīda nepareizu izvēļu izdarīšanu nevar vainot visu sabiedrību. Viņaprāt, patlaban tiek meklēti attaisnojumi tam, kāpēc cilvēks sācis lietot narkotikas, un narkotiku lietotājs tiek uzskatīts par narkotiku upuri.

Boldētā daļa ir vidēja liberasta trulums.
Man tuvs radinieks ir narkomāns, kas entās reizes relapsējis un šobrīd varbūt jau miris vai bomžojas apkārt. Pats esmu borderline smagais alkoholiķis, bet par laimi pēdējos gados izdevies sevi disciplinēt, lai būtu funkcionāls. Viss ir pašu rokās un dažreiz palīdz ticība. Liberālie birokrāti, kas tipiskā marksisma manierē meklē attaisnojumus un vainas ārpus pašiem narkomāniem ir kaitnieki, kuri ir daudz sliktāki par tiem, kas cieš no atkarības grēka. Pateicoties viņiem tie narkomāni, kas paši nav pietiekami gudri, lai saprastu savu vainu pie savām ligām un mēģinātu mainīties, uzvedās kā bērni un grimst dziļāk bezdibenī.

Diskleimers: jā zinu, ka daudziem šīs problēmas ir dēļ cēloņiem, kas nav bijuši viņu pašu varā (bērnības traumas, ģenētika etc.). Tas neko nemaina. Pagātnes vainošana ir tupīšana Oblomova stilā un nekur neved.

PS. Ne velti ASV demorkātu kontrolētie štati ir tādas nariku, noziedznieku un citu deklasētu elementu sūdu bedres ar burtiski piedirstām ielām un nekontrolētu kazuālu ikdienas bandītismu kā the new normal.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?