jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Kāpēc?
Visādu uzņēmumu CEO un algotais menedžments, pārvaldot uzņēmumu, arī neriskē ar naudu no savas kabatas. Bet tas viņus nekā nekavē, piemēram, slēgt nerentablu ražotni LV mazpilsētā, ja tas ļauj uzģenerēt labāku ekseļa tabulu, kas pierāda izmaksu samazinājumu. Viņi vispār nedomā par kaut kādiem sociāliem jautājumiem, ko rada tāda slēgšana.
Nemaz nebrīnītos, ka Kariņam ar Reiru būtu tāda tabuliņa, blakus ģeniālajai tabulai kā iekasēt vairāk nodokļu no pusslodzes darbiniekiem no 1.jūlija. Tas vienkārši ir domāšanas veids. Partija Vienotība, manuprāt, ir ļoti uzskatām piemērs politikai, kur cilvēks vispār nav vērtība, visa viņu sociāla politika par to liecina, bet vērtība ir bankas, IKP, ekseļa tabuliņas utt.
Tāpēc arī Kariņa valdība (un daudzas līdzīgas valdības) nekad neatvainosies par bezjēdzīgajiem ierobežojumiem, kā Tu vēlētos, jo viņi vienkārši nesaprot, par ko. Viņi personīgi varbūt nav psihopāti, bet viņu pārstāvētās vērtības ir pilnīgi psihopātiskas, bet, lai atvainotos, jābūt cilvēciskam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?