Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Ļoti dīvaina un iedomīga čīkstēšana. Neviens nevienam nav parādā ne bučošanos, ne precēšanos. Ja kāds ar tevi negrib bučoties, jo nepatīk tava seja, vai arī tādēļ, ka nepatīk tavi politiskie uzskati - neredzu tur nekādu atšķirību. Cilvēkiem ir tiesības izdarīt savas privātās dzīves izvēles, vadoties pēc saviem personīgajiem kritērijiem, un neatkarīgi no tā, ka kādam "tas viss liekas pilnīgi nepareizi un ievedīs mūs dziļā distopijā".

Ja kādi nabaga tirliņi čurā karstu par Gobzemu, bet tikai klusiņām, jo cer nocopēt liberālās un kritiski domājošās čiksas, tad tas ir maziski un melīgi. Morālā vērtējuma ziņā ne ar ko neatšķiras no precētiem vīriem, kas dodoties uz naktsklubu novelk laulības gredzenu, vai dzīves neveiksminiekiem, kas iepazīstoties stāsta pasaciņas par sevi un saviem sasniegumiem.

Un jā, es domāju, ka šajā ierakstā tu ieņem tipiski konservatīvu pozu - jo tev šķiet, ka tavs viedoklis par citu cilvēku privātās dzīves izvēlēm ir pietiekami svarīgs, lai par to publiski čīkstētu cibā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?