Ewe ([info]ewe) rakstīja,
@ 2008-04-01 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beidzot tas ilgi gaidītais murgs - sacensības, kas notika 30.03.08 ir galā!!! Uz Daugavpili nebija vērts braukt un pārciest tās mocības. Pirmām kārtām jau tas, ka pulkstenis bija jāpagriež pa stundu uz priekšu un sanāca, ka bija jāceļas nevis 4.00, bet jau 3.00, jo autobuss izbrauca 6.00 un 1h vajadzēja ierēķināt uz taisīšanos. Bet prikols bija tāds, ka es biju uzlikusi to nolāpīto modinātāju uz 4iem, bet nebiju to aktivizējusi un pamodos 5os, bet autobuss jau bija 6os. Un man vēl vajadzēja sakrāmēt mantas, izmazgāt matus, man bija tikai 30 min laika, tas bija besis. Un vēl lielāks besis parādījās tad, kad sapratu, ka krānā nav siltā ūdens, tie kretīni tieši tajā dienā bija izdomājuši ūdeni atslēgt, man veicās. Aizbraucu uz sacensībām tāda kāda es biju - iepriekšējā dienā notusējusies, mati smirdēja pēc cīģām, vnk vājprāts.
Daugavpils arī čuhņa, ''Narvesenā'' nevarēja norēķināties ar karti, un man liekas, ka nevienā no D-pils veikaliem. Viņi tiešām ir atpalikuši un arī latviešu valoda viņiem ir vēljoprojām sveša. Gribēju veikalā nopirkt bulciņu un paprasīju cik bulciņa maksā, pārdevēja man atbildēja - ''Njietu, njietu '' Viņi pat tik elementāras lietas nesaprot.
Sacensībās es dabūju diplomu ar 14. vietu - jeej!! Priekš pirmās reizes bija ok. Bet finālā iekļuva tikai 6 meitenes ar līmeni vismaz 2 gadi dejošanā. Es tik 3 mēnešus knapi dejoju, tā ka man 14. vieta ir piedodama :)
Tā man visa diena no 10.00 - 23.00 tika pavadīta D-pilī. Mājās biju tikai 2.30 un ar taxi, un diemžēl man ar taxistu nepaveicās. Viņš domāja, ka esmu suchka, kuru uz mājām palidis hazjains :D :D tas bija drausmīgi, vispār viņam nebija nekādas tiesības ar mani runāt un izteikt savas domas. Es biju šokā!
Happy End :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crystala
2008-04-03 10:45 (saite)
Tu esi vnk ģeniāla! Ar tevi nekad nav garlaicīgi :D:D :**

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?