wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2023-10-30 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
darbs mani pa pagājušo nedēļu bija galīgi izpumpējis morāli, tāpēc es laikam izdomāju, ka arī fiziski vajag izpumpēties, un sareģistrējos daudz par daudz nodarbībām kačalkā, uz kurām visām arī biju. tad pienāca ilgi gaidītais vīkends, un mierā tak nenosēdēsi, piereģistrējos divām nodarbībām gan sestdienā, gans svētdienā. viss bija labi, sestdien pat vēlās pusdienās ar grieķu draudzenīti paspējām iziet (es gan bez žēlastības žāvājos tā, ka aš žoklis krakšķēja, un es nezināju, ka tik plaši vispār var muti atvērt). bet svētdien...pēc abām nodarbībām es biju kritušais karavīrs. es ievēlos mājās ap pirmspusdienlaiku, ieritinājos gultā un gulēju visu dienu.
šodien man sāp visas maliņas, bet vakarā jau atkal divas nodarbības... am I insane?
uzzināju vakar kačalkā par vēl vienu instruktoru pārīti, par kuru man bija šoks (divas dāmas, pie vienas no kurām regulāri gāju uz pedāļminēju klasi, pie otras man vakar pirmo reizi bija strečinga nodarbība).
man gejdars vispār nedarbojas, tā, ka vispār. ja nu vienīgi ir pārāk obvious. un pat tad citreiz nenostrādā, jo vienā ballītē reiz bučojos ar džeku, kurš izrādās ir gejs. bet mēs bijām pārāk piedzērušies, lai vispār kaut ko saprastu, un tālāk par bučošnos nekas nebija.

un vēl. ar grieķu draudzenīti sākam plānot nu jau tradicionālo ziemsvētku eglītes pušķošanas ballīti, kuru apvienojam ar Emirātu National Day (2. decembrī), jo no draudzenes balkona paveras fantastisks skats tieši uz vietu, kur notiek svētku uguņošana. mēs arī pagājušo gadu šādu ballīti uzrīkojām, diezgan veiksmīgi, visiem patika. pat šogad jau cilvēki prasa, vai ta būs atkal ballīte. es par šo arī savam trenerim biju stāstījusi un teicu, ja labi uzvedīsies tad šogad varētu paņemt līdzi. vakar es viņam izteicu uzaicinājumu, un viņš piekrita tik ātri, ka es pat apstulbu. un šorīt es modos ar domu, ka laikam varbūt nevajadzēja. iespējams, ka būs jāmaina treneris pēc tam. bļa :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?