wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2023-01-12 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jauns gads, tā pati vecā es.
nekādus baigos rezolūšenus es nezīlēju, vienkārši apsolīju draudzenēm [pēc vairākiem pārmetumiem, ka es nekur neeju un vispār knapi izdabonama no mājas] vairāk socializēties.
šajos socializēšanās ietvaros šovakar esmu piekritusi iet uz vienu bāru ar savu grieķu draudzeni. pizģetsmannavkovilkt jau notiek tagad, kad, darbā sēžot, galvā pārtinu savu garderobes saturu. laikam pie solījuma vairāk socializēties iznāks arī vairāk tērēties, ne tikai bāros dzērienus pērkot un restorānos un kafenēs ēdot, bet es neesmu īsti pa aizgājušo gadu pielikusi daudz eforta savas garderobes paplašināšanai. paskatījos savus pēdējos pasūtījumus onlainbodēs - džinsi, maikas, sporta drēbes [kaut baigi arī nesportoju] un [!!!!!!!!!!!!!] augstpapēdenes. vot, nesaprotu savu domu gājienu - nopērku papēžtupeles, bet kur ta viņas vilkt?! un pie kā? pie sporta biksēm, vai? :-/
kā tur reiz vienā filmā teica [aptuveni] - drēbes var palikt par mazu vai par lielu, bet kurpe vienmēr derēs.
man vajadzēja šo, lūk, norezolūšenot - samaksāt kādam stilistam, lai saliek man garderobi.

ja nu gadienā kāds/-a te fešionists/-a - kur smelties idejas un daudz maz īzī pīzī salikt garderobi? pinterestā un instagramā tikai skrollēju un priecājos, cik skaisti, bet, kad pati pie pirkšanas tieku, tad viss aizmirstās.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?