wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2022-11-03 09:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sezonālā gripa, mai āss!
tā arī bija - sāpēja tie mati ne bez iemesla, jo tai pat dienā dakters norīkoja mājās pagulēt, jo fīvers un kakla iekaisums. zajebis, man pēdējās divas dienas pagāja anormālā agonijā, jo nevarēju vispār neko ne norīt, ne normāli paelpot. uz antibiotikām uzsēdināja uzreiz, bez liekām kaulēšanām. aizvakar, pēc daktera apmeklējuma, sēdēju mājās un raudāju, jo viss likās tik pilnīgi bezcerīgi un, piedevām, viss sāpēja tik ļoti, ka nekur likties, ne apgulties, nekā. un tā vientulības sajūta šādos momentos vēl uzsit pa pareizo stīgu, tad vispār! sēdēju uz gultas malas un balsī raudāju, aizelsusies. sen tā nebija raudāts.
šodien esmu jau atpakaļ ierindā, tb darbā, mati vairs nesāp, temperatūra nokritusies knapiņi zem 37, vismaz varu normāli paelpot un norīt savas siekalas, nu, un ūdeni un tēju arīdzan.
bet nenoskaņojums gan nepalika mājās - visi besī, epasti besī, gribu visiem atbildēt ar ej dirst. laikam vajadzēja vēl vienu slimības lapu iet ņemt (te max uz 2 dienām pēc kārtas dod pie temperatūras, pēc tam var pagarināt), bet besī iet atkal uz klīniku, sēdēt rindā (ar visu pierakstu), un vēl maksāt par slimības lapu. dakters plus medikamenti man apdrošināšanas nosegti, bet par slimības lapu jāmaksā. es šitos visus vilcienus sen esmu nokavējusi, jo nebija mūžību iets pie dakteriem, kur nu vēl slimības lapas ņemtas. astoņdesmit piecas naudiņas par slimības lapu, karl! (google saka, ka tas ir ap eur 23.55)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?