wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2022-08-10 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rubrika #darbiņā
- vakar pienāca epasts no viena mūsu iestādē uzturoša indivīda - #manrokasnodirsasaugunjūspartomaksāsiet! situācija šāda - cilvēks te jau gandrīz divas nedēlas dzīvo kopā ar savu sievu. tad nu viņdien sieva ņēmusi kaut ko ārā no ledusskapja un stikla glāze noritusi zemē, stikla lauska trāpījusi pa potīti un ir pušu, un šuves uzliktas. epastā grafiskas bildes pievienotas ar asiņainu grīdu, pārplēsto potīti, un vienu no ledusskapja durvju plauktiem uz grīdas pa vidu asinspeļķei. epastā apmēram šādi - jūsu ledusskapis ir salauzts, plaukts izkrita, glāze nokrita, sievai asinis, slimnīcā rēķins liels, davai man tagad kompensāciju! [maind jū, ka plaukts nav salauzts vispār, to nemaz nevar tik viegli salauzt, pat nav tik viegli izņemt - pamēģiniet savā ledusskapī salauzt durvju plauktu, haha]
jūs, ko, tiešām nopietni??? tas ir kā - iečekojamies hotelī, iegriežam pirkstā un bļaujam pēc kompensācijas???

- šodien viens indivīds iepirž mūsu instagrammā, ka #vissirsliktijoesmulohs - tātad, situācija - cilvēks, jau pirms ierašnās, atsūtīja epastu, no sērijas "mūsu ģimenei ļoti patīk jūsu iestāde, varētu lūdzu mums apgreidiņu?". ģimene - 2 pieaugušie un divi bērni, 4 gadi un 8 gadi. nobukojuši one-bedroom apartamentu, kur ir viesistaba un guļamistaba (ar vienu divvietīgo gultu, ekstra gultas ir pieejamas par papildu samaksu, par ko arī indivīds tika informēts. apgreidiņš nesanāca, jo mums tiešām nebija neviena brīva numuriņa. par ekstra gultām cilvēks atteicās maksāt, piedāvājām ekstra spilvenus un segas (par brīvu, protams), lai guļ tad uz dīvāna viesistabā. un tagad pirdiens instagrammā (manis atdzejots, protams) - aiaiaiiaai, mūs napaciņus neviens nemīl, lika bērniem uz dīvāna gulēt un vispār neviens menedžeris neatnāca dirsu bučot, kas tas par hoteli!
jūs, ko, cilvēki?! nopietni? es saprotu, ka var palūgt tur apgreidiņu un tā, bet iestādei NAV obligāciju pret jums, kā vien sniegt pakalpojumu, par ko esat samaksājuši. visādas ekstras ir forši un citreiz jau var arī bez maksas, bet, ja nesanāk, tad stāviet klusu un baudiet sevis apmaksāto, to jums neviens nost neņem.

jūs arī tā darāt?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?