wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2022-02-19 09:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sestdienas rīts, ja...

- uz darbu braucot, taksists pirmo vajadzīgo ekzitu palaida garām (šeit tas nozīmē pārdesmit km braucienu līdz atpakaļ uz vajadzīgo tiksi), pēc tam vēl vienu, kura rezultātā nokļuvu uz palmas, kur riņķojām vēl un vēl. sadusmojos, jo kavēju darbu ar visu šo vizināšanos. pēc tam palika taksista žēl. bet vienalga samaksāju viņam tikai tik, cik parasti man ceļš mājas-darbs izmaksā, nevis, cik skaitītājs bija saripinājis.

- tikko kafiju sev darbā uztaisīju, tā zvana no recepcijas - krievu sieviete izmisumā par kaut ko, ko mans indiešu darbinieks nespēj saprast. saku - dod trubu, parunāšu. izrādās, sieviete vakar pēcpusdienā nodevusi pcr testu expo izstādē nododamajā vietā, bet rezultātu vēl nav saņēmusi, bet viņai tūliņ uz lidostu, puņķi un asaras pa gaisu. saku, ok mierņu, tūliņ piezvanīsim uz expo un pajautāsim. expo man atbildēja, ka rezultāti ir gatavi, tūliņ meilā atsūtīs. bet! viņiem vajag, lai rezultāts arī aplikācijā parādās, ar kuru var iebraukt abu dabī, jo lidojums no turienes. bet aplikācija klusē. es ieteicu, lai tik printē testu un brauc, un uz abu dabī robežas gan jau sarunās, jo tūrisitiem tie noteikumi ir mazliet vaļīgāki. tikko izbrauca.

- šorīt spogulī pamanīju, ka nu jau baigi vajag kādu sportu izveikt, un tiešām jāizbeidz slinkošana. uz jogu gāju tikai stiepties, jo mugura. bet dibens kliedz pēc skvotiņiem un neeksistējošā presīte pēc kaut vai plankas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?