wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2018-09-24 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shitaads nogurums, ka acis no riita vispaar nevar attaisiit, sen nebija piedziivots.
darba sakaraa ar policiju te arii interesanti. izraadaas, lai iesniegumu par zaadziibu iesniegtu policijaa, man ir nepiecieshama pilnvara no mana lielaa bosa, kursh 1) atrodas dubajas ofisaa un 2) shajaas dienaas vispaar ir aarpus valsts.
nekas, nekas, teica policisti. sak' - naakat riit no riita, tad priekshnieks uz vietas, mosh var sarunaat bez pilnvaras to iesniegumu.
shoriit viiru piespiedu braukt man liidz, ja nu vajag patulkot [jo ne visi iereednji vienmeer angliski prot]. pirms braukshanas viirs ieraudziija, ka mashiinai riepa tuksha. viirenes mashiinai, ja?! jo muuseejaa veel pat liidz servisam nav aivesta. labi, pofig, ir viena fiksaa remontlavochka pie maajas, aizdzina to riepu salabot. aizbraucaam uz policijas iecirkni. prasu peec taa pasha leitinanta, ar kuru vakar jau runaajaam. man saka - juus re ku tur aiz atdaloshaas sienas paseediet pagaidiit, a juus [taa uz manu viira kungu] ejat re kur tur apseesties [un noraada uz 10 metrus taalaaku uzgaidaamo diivaaninju]. viirs saka - vai ta nedriikst ar sievu kopaa? nee, mums atbild. nedriikst. labi, figs ar jums, tach tikai 5 minuutes soliits, ka jaagaida. piecas minuutes, my ass! divas stundas seedeeju. un peec tam iznaaca viens taads dzheks, ar zvaigzneem un ordenjiem, un pazinjoja - njehuja, nes ka to pilnvaru un tad tikai runaasim.
divas, foken, stundas miskastee.
iekaapaam mashiinaa un aizbraucaam uz piceeriju, vot.
vismaz kalzone garshoja fantastiski.

un darbi shodien negrib vesties ne pa kam. jau otro stundu trinos pa cibu, un blakus internetos mekleeju [darba vajadziibaam gan] visaadus suudinjus manikiiram - nu tur shtempeliishus, un visaadus gliterus un liimes un peerles un dimantus, nu visu, ko tagad stiliigi pie nagiem kabinaat un karinaat.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?