wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2017-09-13 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Siiriskaas kaazas dubajaa. Bilzhu diemzheel naf :(
Taatadinj, izgaashceturtdien bijaam kaazaas. Ljoti nelielaas, ap simts cilveeku. Nelielaas, jo parasti viesu skaits araabu kaazaas ir plus miinus ap tuukstoti.
Jaasaak jau ar to, ka sarakstiishanaas notiek vien dazhu cilveeku klaatbuutnee (laulaajamie un liecinieki) un ne buut i ne tajaa dienaa, kad "bankets" ar kuukaam.
Bankets, taatad, shajam paarim tika organizeets vienaa libaanju restoraanaa. Saradaas saaicinaatie viesi, tika dzertas kafijas un piipeetas shishas, un klachots uz nebeedu. Es gan daudz neklachoju, vien ar vienaa pusee seedosho H braalja sievu un otraa pusee pashu H [vinji man meegjinaaja staastiit kursh ir kursh un no kuras siirijas puses origjinaali ceelushies utt]. Jaapiemin, ka no visaam daamaam apmeeram 90% bija apsegtaam galvaam, kas gan ne buut nenoziimeeja, ka nevar ieteerpties mezhgjiinjainaa garaa vakarteerpaa, garam piedurkneem, un kursh veel pie tam konkreeti augumam pieguljosh [tachu ne caurspiidiigs, bet ar oderi]. Mees ar H braalja sievu bijaam no taam dazhaam daamaam plandoshiem matiem un atsegtiem pleciem. Un es vispaar uzvareeju nenotikushaa konkursaa par iisaako kleiti [bish virs celiisha].
Jaunlaulaatie ieradaas krietnas paaris stundas peec paareejo viesu ierashanaas [te jaasaka, labi ka mees ar H smagi kaveejaam, jo dabuujaam smooltolkot vien pus stundinju, kad paareejie viesi kaadas stundas divas gaidiija jauno paari].
Jaunais paaris ieradas ar skanju puisha ljoti skalji atskanjotu kaazu marshu [veitforit]....ar lirikaam araabiski! Beidzaas marsh, restoraana vadiitaajs ieripinaaja zaalee milzu kuuku [laikam 5-staaviigu, taa izskatiijaas no mana skatu punkta]. Liigavainim iedeva milzu zobenu, liigava knapi diviem pirkstiem pietureejaas, kuuku knapi knapi iegrieza, kuuku restoraanvadiitaajs aizripinaaja. Jaunaispaaris apseedaas pie sava galdinja [te bij kaadas minuutes ashdesmit, kameer liigavas milzu kleitu ierikteeja taa, lai vinja var arii kaut ko redzeetu uz sava galda]. Te saakaas radu birums rindinjaa sveikt un buchot jaunlaulaatos. Es prasiiju H, vai mums arii jaaiet. Sanjeemu atbildi, no seerijas - ieshu es te veel rindaa staaveet!:D
Briitinju veelaak mees apjautaam, ka seezham pie "skatuves", ibio! Uzstaajaas viens dziedonis ar visaadaam kaazaam piederoshaam araabu dziesmaam. Vot, paartejs bez alkohola, es jums teikshu! Shitaa pljeskaat un lekt dejaas pilniigi skaidraa praataa ir jaamaak! Loogjiski, ka vienbriid man piemetaas paranoja parastaa, jo likaas, ka visi luur virsuu. ne jau uz mani skatiijaas [dooooooooh]! Uz dziedoni tak. Jaunais paaris arii tika padancaat [nabaga liigava ar to savu milzu kleitu...pie katras vinjai tiikamaas dziesmas mamma un mammas maasa ar veel divaam daamaam rezervee skreeja paliigaa kleitu rikteet].
Vakarinjas bija debeshkjiigi gardas. jau atziimeejaam ar H, ka pie kaartiigas libaanju maltiites dubajaa var tik ieksh to restoranu.
Taa mees tur noseedeejaam no kaadiem devinjiem vakaraa liidz pusnaktij, kad viesi paleenaam saaka atvadiities. Atkal jau rindinjaa sastaajusies utt. Mees ar H nogaidiijaam "tukshaaku" spriidi un metaamies fiksi ardievas kopaa ar kongratulaacijaam teikt, un prom.
Bet prom vien piecminuushu taksi-drive liidz turpat esoshajam iiru krogum, jo baac kaa aukstas pintes kaarojaas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?