wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2017-09-06 20:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad uz sviniigo ieksh dubajas vajag kaut ko apvilkties...
Riitvakar uz vienaam kaazaam jaaiet. Es nezinu ne liigavu, ne liigavaini. Esmu +1 H, jo liigavainis ir kaads H tolji klients, vai nu piegaadaataajs, vellsvinjzin. Tomeer atteikt nav opcija vinju kultuuraa. Taatad, riit kaazosim [bez alkohoola].
Shis viss, taatad, gandriiz piespiedu kaartaa, noziimeeja vienu - shopings... Atshkjiriibaa no daudzaam citaam daamaam, es necieshu shopingmoolus, sevishkji shajaa zemee. Tachu pasuutiit internetos nav laika.
Shodien tad skraidiiju pa veikaliem, kleiti mekleedama. Domaaju, jaapeerk kauch kas, ko peec tam kaadaa citaa reizee arii var uzvilkt. Kaut zinu apmeeram, kaa araabietes poshas uz kaazaam, es gan jau ka klusi stuurii piipeeshu ar haa un emmaa iegaadaatu kleiti [kura veel uz krietnaam atlaideem]. Es tik ceru, ka shitaa ten konveijeru kleite nebuus iekritusi acii nevienai citai vieshnjai.
Suuds ar visu kleiti, jo pats mirklis lieliskais bija apavu veikalaa, kad paardeveejs pazinjoja, ka IR mans izmeers noskatiitajaam sandaleem! Prieks neviltots un H teica, ka shitaadu smaidu un apmierinaajumu manaa sejaa ir redzeejis tik peec seksa.

Mees ar H izdomaajaam, ka pavadiisim visu viikendu dubajaa. Taads mini atvaljinaajuminjsh. Vieniigais, par ko es skalji gavileeju [iznjemot taas sandales] - pludmaleeeeeeeeeee!

Aaa, un veel man shodien piezvaniija no valodu centrinja, kur maacu krievu valodu, jo esot veel divi gribeetaaji maaciities! Tieshaam nebuutu nekad iedomaajusies, ka suunu ciemaa veel kaadam interesees. Iespeejams, jau naakamnedeelj saakshu otro piegaajienu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?