wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-09-06 14:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ne-jogijs
Kaadreiz, pirms miljoons gadiem, kad joga veel bija galiigi nepopulaara dzimtenee, es aizgaaju uz dazhaam nodarbiibaam kaadaa studijaa, kaut kur uz audeeju ielas, netaalu no galerijas [toreiz veel centra]. Nodarbiibas bija interesantas un taa, bet man, kaa aktiivu sportu [toreiz] piekopjoshai, likaas makjeniit par leenu un garlaiciigu, liidz ar to vairaak par taam dazhaam nodarbiibaam nespeeju no sevis izspiest.
Veel nesen, savaa vecajaa viesniicaa, parakstiijos, ka nu, davai, veelreiz dodam jogai iespeeju, sak' - varbuut toreiz, jauniibaa, praats uz to iisti nepanesaas. Pameegjinaaju vienu nodarbiibu, kaut kaa atkal neaizgaaja.
Shodien, visa taada jogas bikses [jaa, pagaadaaju iepriekshmineetajam meegjinaajumam atsaakt jogot] apvilkusies, izplaajos viesistabaa, ar juutuubee atrastiem 'yoga for beginners', un nu tik vingroshu atspeerusies. Jo, nu, prasiijaas taa kaa. Iztureeju minuutes desmit, lociidamaas pa paklaajinju, meegjinaaju sevi pierunaat, ka nu tachu davai veel bishkjinj..nea, neaizgaaja. Pieceelos no paklaajinja, ar visu juutuubes jogu fonaa, saaku pietupienus taisiit, peec tam piepumeejos, un veel presiites vingrinaajumus.. Beigaas iesleedzu kaut kaadu popsu un uzdancaaju. Normaals iesviidiens sanaaca :)
Riit vareetu meegjinaat pilates atsaakt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?