wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-08-13 16:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viikends dubajaa bija fantastisks. Kaut brauciena iemesls bija pavisam skumjsh - memorial service puisim, kursh ar moci nositaas pirms nepilnas nedeeljas. Mees servisu nokaveejaam, jo kameer aizskreejaam turp no muusu suunu ciema, visi jau bija peecservisa dzeerienos iegrimushi turpat blakus baaraa. Es to puisi biju vienu reizi satikusi, pirms kaada meenesha, tomeer daudzi mani draugi, kaa arii H vinju zinaaja daudz labaak un ilgaak. Vakars izveertaas ljoti jauks un sameeraa mieriigs, neskatoties uz pateereetaa alko daudzumu.
Bet vakar! No riita aizskreejaam uz kjiinieshtirgu, kursh ir mega gigantisks, un kuram atveeraas jaunaa piebuuve [tik pat mega gigantiska, kaa "vecaa eeka"]. Shim tirgum vajag vismaz vairaakas stundas, ieskaitot pusdienas. H beidzot atrada laazerpildspalvu, ar ko kakjus maajaas kaitinaat, kaa arii mazu droninju. Sapirkaam telefonlaadeetaajus (jo ik pa laikam kaads vads kaut kur mistiski pazuud), kjiinieshteejas [mans galvenais kjiinieshtirgus brauciena meerkjis]. Ar laazeriiti bija interesanti, jo legaali sho ieriici nedriikst [vismaz shajaa zemee] paardot / pirkt. H nezaudeeja ceriibas un apjautaajaas dazhos gadzhetu veikalinjos, liidz viens paardeveejs teica - ej tur, tirgus galaa pie bengaaljiem pajautaa, vinjiem parasti ir viss, ko driikst un ko ne. Un bija arii, tikai "zem letes" :P
Peecaak satikaam vienu manu fellow latvieti, vaardamaasu, uz "glaazi viina", kas, protams, paarveertaas margaritaas un citos kokteiljos, liidz iestaajaas gandriiz pusnakts un pelnrushkjiishiem [man un H] bija laiks leekt karietee un atgriezties suunu ciemaa, jo H shodien darbadiena. Kad ap pus diviem naktii beidzot bezspeekaa iekritaam segaas un spilvenos, abi gandriiz vienlaiciigi izdvesaam - faaaaaaaak, cik labi ir maajaas!
Man ljoti patiik izbraukt un satikt visus metropoles draudzinjus, bet taa meetaashanaas pa to gigantisko un muuzham bizii bizii pilseetu ir tik nogurdinosha! Divas dienas pilniibaa pietika.

P.s. Kakji pilniibaa traki un [man domaat] sajuusmaa par laazeri! H veel kaadu pus stundu nonjeemaas ar vinjiem, kameer es midzinaaju sevi ar graamatas lasiishanu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?