wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-05-09 11:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shodien dubajaa veestnieciibas pasaakums un kivicha koncis. Es, kaa parasti, esmu dienas sajaukusi un shovakar absoluuti netieku. Ar visu sho vairaak kaa meenesi nestraadaashanu man dienas juuk, par datumiem nerunaajot.

Uz citas nots - wiikendaa bijaam dubajaa uz vienu maajas baseina balliiti. Pirmajos mirkljos selfestiims nogaazaas zemee ar bliikshkji, sajutos kaa apmaldiijies dirizhablis visu to poshno un izkaameejusho daamu viduu. tomeer attaposs diezgan fiksi un nonshelantlii aizbiidiijos tuseet viirieshsarunaas, kaa arii asisteet ar grilleeshanu. Plus, es biju vieniigaa sieviete, kura nedzeera moet un tamliidziigus, bet tureejos pie alinjiem.

Visa taa druuzmeeshanaas pa dubaju, apmaldiishanaas, balliites mekleejumos (ar visu gps un guugleskarteem) - saprataam, ka diezgan ljoti miilam muusu miestu, un dubaja ir ok uz 2 dienaam max. Jo peec tam nervi saak brukt kopaa ar visiem trafikiem un cilveeku burzmaam. Piemeeram, peecballiites riitaa bijaam augshaa jau astonjos, fiksinji sataisiijaamies un aizdevaamies uz vienu no shopingmooliem brokastu mekleejumos. Pa celjam H veel domiigi novilka, ka cerams kautkas buus atveerts tik agri, uz ko es atbildeeju, ka te tak nav muusu miests, kur veel desmitos no riita staarbaksaa seezhot tu skaties kaa moola darbinieki saak leenaam uz darbu naakt. Taatad, devinjos ieripojaam dubajas moolaa, aizdevaamies uz iemiiljoto kafeni brokastiis, bet tur - vietu nav! Ha! She tev, brokastis dubajaa, ibio. Galdinju gaidiijaam desmit minuutes. Desmit! Minuutes! Devinjos! No riita! Briivdienaa! :D

Bezdarbnieces ikdiena turpinaas, shodien ar bigbangteoriju, kur esmu iekaveejusi kaadu pusotru sezonu. Viins pie pusdienaam, un cilveekiem labs praats. Cheers!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?