wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-02-28 11:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pec nenormaali shiziigas nedeeljas nogales darbaa, shodien seezhu ofisaa [ja buutu biksees, ne svaarkos, tad kaajaam uz galda] svilpodama, dzeru savu latti un shkjirstu kaut kaadu, pa celjam no kafenes lobijaa pakjertu zhurnaali par selebretijiem. shitaadu makulatuuru peedeejo reizi tureeju rokaas varbuut kaadus paaris meeneshu atpakalj, kad lielveikala rindaa pie kases iisinaaju laiku, izskrienot cauri virsrakstiem. 
manu pleziiru kaa vienmeer kaadam jaaiztraucee. shoreiz atkal jau praktikanti no universitaates. vinjiem peedeejaa diena, bet es neeeeegribuuuuu ar vinjiem seedeet, jo man shodien gribaas prokrastineet uz vella paraushanu, dzert latti, lasiit par kaadas dizaineres kantriihausu [ehh, baltaa skaudiibinja, jo tieshaam lieliska maaja, ar skaistu interjeeru], par superduper laimiigo kluuniju paari, un kas nu kuram selebritijam muguraa uz gremijiem bij, un veel visaadus pekstinjus. 

aaa, vakar biju uz dedpuulu. viegla, smiekliiga, asinjaina komeedija. peec shiziigaa viikenda un darbu kalniem, kaa reiziiti taads breinkendijs :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?