wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-02-19 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no seerijas - bagaatie gan kaa grib, gan kaa var, gan kaa maak
shodien viesniica tiek gaazta kaajaam gaisaa.
top high end kaazas [viirieshu dalja tikai, sievieshi svinees naakampiektdien ar ne mazaak veerieniigu pasaakumu]. paarkings mums ir pilns liidz uukai. muusu mazmiesta valdoshaa sheiha braalis [kursh arii cheermenis manai bijushajai viesniicu kjeedei] sheihs alnahjans ieradaas ar helikopteri. loogjiski, ka muuseejaa mazmiestaa nav heliipeda, tachu mums za to tieshi blakus ir futbola laukums, kursh izpaliidz shaadaas te sheihu izdariibaas kaa piezemeeshanaas platforma. interesanti, ka muusu viesniicas gjeneraalais izdomaaja, ka pie sagaidiishanas buus es un juulija [mana ukrainju lobii hostese], nevis kaada araabu [marokaanju, shajaa gadienaa] koleegje. es tur staaveeju tikai smukumam, jo veesos roku dvieliishus daliija juulija. pats sheihs bija "pie ruljljiem", piezemeejoties saceela puteklju maakoniiti, izkaapa no heliisha un laipni mums ar juuliju uzsmaidiija, piebilsdams - piedodiet, daamas, par putekljiem! luuk, ja vinja vietaa buutu muusu gjeneraalais, nemuuzham nekaadu atvainoshanos nedzirdeetu. jauks cilveeks, bez apsardzeem, pats pie stuures uzprasiijaas mashiinai no futbollaukuma liidz viesniicas daarzam, kur kaazas notiek.

ar kaazaam vien shodien nepietiek. tachu vienam baikeru klubam tieshi shodien saziimeejaas pasaakums. tas noziimee, ka viesniicprieksha ir nosegta haarliishiem [un citiem baikiem], kaadi varbuut 30-40 gabali. nezinu, kaa vinji visi muuseejaa pabaa savietojaas, ieshu veelaak luukot, jo H ar dazhiem saviem kluba biedriem arii ieradaas.

p.s. naakampiektdien, kaa mineeju, buus sievieshu kaazas [dalja] ar veselu programmu, pat libaanju kaut kaada populaara dziedone [kura, veelpietam ir attaala H radiniece] esot uzaicinaata uzstaaties. bet to tad jau naakampiektdien reporteeshu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vinny
2016-02-19 17:01 (saite)
Kāpēc sievietes un vīrieši kāzas svin atsevišķi? Kur līgava ar līgavaini, arī atsevišķi? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2016-02-19 17:34 (saite)
jo musulmanjiem vispaar sievietes un viirieshi visu dara atsevishkji, iznjemot gjimeni. bet tikliidz pat maajaas ir viesi, taa viirieshiem ir sava viesistaba un sievieteem sava. gadsimtiem veca tradiicija.
shiis kaazas - tas driizaak sauktos taads kaa ievads kaazaam. vakara beigaas sievieshu daljaa liigavainis ierodas pakalj liigavai, un vinjsh ir vieniigais, kursh driikst ieiet sievieshu daljaa [tas gan tiek laiciigi nozinjots paareejaam vieshnjaam, kuras tad arii apsedzas ar parandzhaam uz liigavainja ierashanaas briidi].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?