wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-02-01 10:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar divas vingrotaajas [es un griekju draudzeniite dimitra] vakaraa uz trenazhieriem sataisiijaas. 
taa kaa trenazhieru zaale atrodas manaa viesniicaa, tad treninjsomu jau liidzi uz darbu panjeemu. pa dienu kaut kaadaa briidii man peekshnji atnaaca atklaasme, ka zekjes tachu es aizmirsu! [praataa paartinu filmu, kaa maajaas kraameeju somu, un tochna zinu, ka zekjes palika uz zhaaveetaaja]. rakstiiju dimitrai watsapaa, ka shaize man [jo nu sitiet un lamaajiet, bet es bez zekjeem nekad muuzhaa botes nevelku, kur nu veel iet un sportot, dies' pasarg'!]. dimitra laipni piedaavaajaas atvest man zekjes, sakot, ka ieskries peec darba savaas maajaas. ok, paldies.
satikaamies gjeerbtuvees norunaatajaa laikaa peec darba. dimitra man sniedz lillaa-roozaa striipainu zekju paari un beediigi smaida. prasu, kas par lietu [un nomonologoju, ka forshas zekjes vinja man atvedusi, lai nesatraucas, ka kraasainas, jo botees jau taapat neviens neredzees, un vispaar, paldies, ka atveda, un es maaku vingrot visaadu kraasu zekjees, lai tachu nebeedaajas]. dimitra uz mani paskataas, kaa uz tikko galvu sasitushu, un saka - kaa tu domaa, cik blonda var buut brunete, kura aizbrauc druzhkai zekjes panjemt, a pati savas sporta chiibas maajaas atstaaj?! 
neko, daargaa publika. dimitra gaaja vingrot zaabakos  
priekshskars.
ze end.

p.s. shovakar mums plaanaa power treinings. jau astonjos no riita sarakstiijaamies, viena otrai atgaadinaadama panjemt i zekjes, i sporta chiibas, jo taajaa treiningaa jau nu tochna zaabakos nevarees.

upd. es tikko paarskatiiju sporta somu [paranoja parastaa], un secinaaju, ka esmu dubultaa nodroshinaajusies - divi zekju paari! win!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?