wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-01-17 14:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zivju buushana.
vot, ko nepaarzinu, to nepaarzinu - zivju nosaukumus, garnelju / krabju iedaliijumus un paareejo zemuudens njammu. jo sevishkji jau sheit, kamieljzemee, jo te visas zivis tiek sauktas vai nu angliski, vai paarangliskoti-araabiski. veikalaa [nu vai jebkuraa citaa tirgotavaa] es reaali atpaziistu tikai lasha fileju, tuncha fileju [shaubos, vai veselaa paskataa es shiis zivis dikti atshkjirtu no paareejaam] un krabju nuujinjas.
es zivju tirgotavaa:
peec skata paskatos - ir ok. kaa sauc? aaa, nu ok. asaku daudz? ja taapat kaa lasim, tad njemu. nee, iztiiriet un atfileejiet, luudzu, tepataas, es nemaaku.

un nejau, ka baigaa princese, vai stulba. vienkaarshi kaut kaa neredzaas dizhi man atshkjiriibas, un tie nosaukumi muuzhdien juuk. taadeelj, kad ko jaunu un nemeegjinaatu peerku, tad ir tas paarsteiguma efekts - kaa diez garshos, a mosh es jau esmu sho kaadreiz eedusi.

un tikko uzzinaaju, ka siljkje ir herring. jo vieteejaa veikalaa var dabuut diezgan garshiigu, marineetu baltkrievu [a kur vinjiem juura, jopt??] siljkjes fileju. bet pateikt H, lai seljodku nopeerk - nesapratiis ne vinjsh, ne paardeveejs. guugles tulks man iemaaciija, ka herring. muuzhu dziivo, muuzhu maacies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?