wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-01-07 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar, lobijaa dirnot, riita pusee peekshnji aizmelnojaas visa viesniicas prieksha. nevareejaam saprast - tolji smilshu veetra, vai kas? bet palmas neshuupojas, znachit nav veeja. eju laukaa skatiities - nu ja, viens no skurstenjiem pamatiigi duumo, un deelj spiediigaa gaisa melnie duumi mutuljo uz leju, nevis augshu, kaa vajag. eju atpakalj iekshaa, kur man jau pa gabalu sabiine no recepcijas sauc, ka viens viesis dikti paarbijies, ka mums ugunsgreeks un prasa, lai vinjam kaads menedzhers pazvana. es piezvaniiju, nomierinaaju, ka viss bumbaas, pazhara nav, un ja buutu, tad sen jau signalizaacija aurotu.
nepaiet ne divas minuutes, ka dzirdu sireenas iz taalienes. izeju viesniicas priekshaa - nu, tak! policija, emerdzhensii mashiina un aatrie ar visaam sireenaam brauc augshup pa draivveju. naacaas skaidrot arii tiem, ka mums nekas nedeg, ka viss labi. shie prasa - a ko ta saucaat municipaaljus? saku, ka mees toch nee. tad viens no policha koleegaam piesleedzaas sarunai, ka kaads no visiem ir izsaucis, jo redzeejis melnus duumus.
nu, ja. saakumaa saceljam kaajaas visus glaabeejus, bet tikai peec tam uzzvanam recepcijai noskaidrot, kas tad tur iisti par vainaam.
kaut gan, nevar jau arii nosodiit shaadu riiciibu, njemot veeraa neseno dubajas viesniicas nodegshanu. un veel, jaapieziimee, ka polichi un co noreagjeeja bez maz gaismas aatrumaa, kas viesh ceriibu, ja kaadudien [tfu tfu tfu] kas notiek, tad muus aatri apdzeesiis :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?