wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-12-10 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar ar visu saaposho muguru ljaavos aizvesties uz hiltoonbaaru. peec trim alinjiem pat dziesmu ritmaa [uz vietas gan] saaku diidiities, kaut saakumaa tik vienaa konkreetaa poziicijaa speeju bez saapeem noseedeet / nostaaveet.
maajupceljaa es ierubiiju kreeslu apsildaamo, kursh man ljoti labi izsildiija muguru. tomeer, kad tiku maajaas liidz diivaanam [peec ikvakara paargjeerbshanaas-kosmeetikas nonjemshanas-kakju pabaroshanas rituaala], taa saape ieduura tik ljoti, ka H pasniegtaa sendvicha pirmais kumoss palika pusrataa, un vieniigais variants, kursh nesagaadaaja elles saapi, bija guljus uz veedera, bez spilvena, un ar dzhimiju apguljamies uz saaposhaas vietas. dzhimijs gan ir taads, kursh prasaas blakus/kleepii/uz veedera/uz muguras/ka tik virsuu cilveekam, bet peec minuuteem 5-10 pieceljas un dodas savaas gaitaas [uz griidas zvaigzniitee izklaaties].
shodien veel saap, bet ir bishkji labaak, kaa vakar. un shovakar H veelas mani pierunaat braukt tuksnesii uz baarbekjuu paartiju. tuksnesii!!! zin, cik tur auksti tagad?! baaaa...un mans onlainaa pasuutiitais biezi adiitais kardigaans veel nav pienaacis. mannavkovilktesneieshu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?