wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-11-22 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirmo reizi manaa kamieljzemes straadaashanas veesturee ir taa, ka es netieku nekaados atvaljinaajumos [jo mans priekshnieks ir suudagabals], un man besii, ka man ir bez maz vai jaaluudzas, lai tiktu pelniitaa atpuutaa. uz shaadas [visai kashkjiigi noskanjotas] nots, es priekshniekam pirms meenesha pazinjoju - man vienalga vai tu apstiprinaasi, vai nee, jo es vienkaarshi nebuushu darbaa no diuspiektaa novembra uz nedeelju!
cik nu profesionaali no manas puses bija shaadi teikt, es objektiivi dotajaa situaacijaa nemaaku veerteet, jo attieciibaa pret to cilveeku, kam sho teicu, veerteejamaa skala ir tik zema, ka nu zemaak vairs nekur. beigu beigaas viss ir labi un vinjsh apstiprinaaja manu mini-mikro valjinaajumu no [ash!] riitdienas liidz pirmajam decembrim.

mamma shobriid pa kaiminjzemi omaanu njemas [ekskursijaas], liidz ceturtdienai, kad iebrauks dubajaas, kur tad arii vinju satikshu. uz ilgu jau nee, vien nepilnaam chetraam dienaam, tomeer peec vairaak kaa pusotra gada neredzeeshanaas buus labi taapat.

riit plaanaa baseins un sauljoshanaas visas dienas garumaa, jo pa shiem desmit meeneshiem, kuru laikaa netiku nevienaa garaakaa atpuutaa, esmu izbaleejusi liidz neveseliigi peleekbaltai buutiibai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?