wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-11-13 18:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarnakt, kameer H ar draugiem pie maajas cepinaaja grillu un ietureejaas ar alkoholinju, kaadaa briidii, nevienam nemanot, mans dzhimijs ir izsprucis no maajas. es, protams, saldi chucheeju jau iisi peec pusnakts, jo shodien agri darbaa bija jaabuut. un dzhimija maajaas neesamiibu konstateeju vien no riita, kad aizdomiigaa kaartaa neviens man ar kjepu pa seju nebakstiija, lai dodu eest [kaa tas notiek KATRU riitu, lai tur vai kas]. izstaigaaju visu maaju, bet atradu tikai deiviju un ritas margoshku. izvirinaaju visus skapju, visas tualetes, visas diivaan/skapju apakshas, pagultes, nu visas iespeejamaas vietas. nav. man panika. pidzhammaa teerpusies, iznesos pagalmaa bljaudama peec dzhimija, a tur tikai samiira un flaffija [aaraa dziivojoshie kakji] trinaas man pa kaajaam. apgaaju ap maaju - nav.
modinu H, vai vakar nav redzeejis kas un kaa. saka, ka nemaniijis. mam dumsas, jo kursh gan cits vinju vareeja izlaist, ja ne H vai vinja triis draugi [pirms guleetieshanas veel visiem noteicu, lai uzmaniigi ar aardurviim, lai neatstaaj valjaa]. sabreecu pilnu feisbuku, aiztriecu H pa perimetru mekleet manu klaidoni, nu jau seshi vakaraa un veel nekaa. H ar braali esot apgaajushi visu muuseejo teritoriju, apprasiijushi visiem darbiniekiem, apstaigaajushi veel kaiminjteritorijas...nekaa..
man ieteica gaidiit liidz vakaram, kad mieriigaaks, tad varbuut izsalcis izliidiis no kurienes. taa arii buus, ka shonakt droshi vien visu nakti uz sliekshnja notupeeshu, dzhimiju gaidiidama.

un kaa jums - piektdiena, ze triispacmitais?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?