wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-11-09 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu luuk, ar visaam palmaam un sauli aiz loga esmu pamatiigi nolikusies ar drudzi un iesnaam. klepus pagaidaam vien taadaa krekshkjiigaa formaataa, bet nu taas iesnas! shoriit miitingaa knapi speeju parunaat, jo deguns pil, paelpot nevar. un vispaar, es nesaprotu, prieksh kam uz darbu shitaadai bij jaanaak.
veel es uzzinaaju, ka mans suuda priekshnieks skaita, cik reizes es atprasos aatraak no darba. pagaajusho meenes esot veselas 4 [pizgjetspizgjets...katra no taam pus stundu vai stundu pirms darba mainjas beigaam], savukaart, to, cik reizes es paarstraadaaju stundas [gandriiz katru dienu, bljegj!!!], neskaita NEVIENS. ja es sho aizraadu, tad man celj aciis argumentu, ka menedzheriem ouvertaimu neviens neskaita, kjipa pashsaprotami taa tam jaabuut - rukaa melnu muti un beigaas ne plika paldies. paldiesparkuukaam, jaa.

ne tikai slimiibas iespaidaa, bet vispaar, esmu noveerojusi, ka peedeejaa laikaa palieku arvien neiecietiigaaka gan pret koleegjiem, gan pret sisteemu kaa taadu. manii modies baigais rebelis, kuru pagaidaam veel piesietu shnjoree turu, bet izskataas, ka driiz taa shnjore vairs neturees. daudz jau neko es izdariit nevaru, jo darba zinjaa sheit valda taads - nepatiik, ej! [es gan ljooooti labpraat, bet lai ietu, vajag citu sponsoru*, kas viizu uztaisiis, lai valstii var palikt]. vienvaardsakot, atkal jau darba mekleejumos.

* sponsors - kompaanija, kuraa straadaa, nevis kaads bagaats sheihs, kaa sarunvalodaa vareetu izklausiities.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-11-09 11:31 (saite)
Pazīstama situācija. Esmu daudz mainījusi darbus, daudzviet gan valda tevis aprakstītā situācija un neko tur daudz nevar mainīt. Ja palaimējas, tad varbūt arī atrod tiešām labu un saprotošu darba devēju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-11-09 11:41 (saite)
mhmm.. es darba mainiishanas un arii personiigaas dziivesvietas mainiishanas zinjaa esmu gruuti paarspeejama :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?