wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-11-01 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa kaa studentus pavadiiju jau ap pusdienslaiku, palika baigi klusi [jo sezona, ne sezona, bet pie mums baigais miers]. 
otro dienas dalju esmu normaali pinterestaa [saatana izgudrojums, neverendingstorijs, ibio] notupeejusi. izbrauzeeju krustu shkjeersu visaadus matus un acis, un ko tik veel ne. taa rezultaataa man tagad gribas iet maajaas un izmeegjinaat visu, ko laika gaitaa esmu sapirkusi shajaa sakraa, bet ikdienaa nav laika pielietot, karoch, tagad kraaj putekljus. 
man ir taads elektriskais matu rulleetaajs / lokotaajs, no kura man mazliet bail. vienreiz [tuulinj peec nopirkshanas, protams] izmeegjinaaju, bet man to matu kushkji kaa iesuuca, taa nelaida vairs valjaa. viss beidzaas, protams, laimiigi, bet nu otreiz neesmu to mashiinu kurbuleejusi. man jau liekas, ka es vinju nepareizi tureeju, jo instruktaazhaa noraadiits, ka ar pusi x pret seju vajag, bet es kreile, liidz ar to man puse x uz aaru bija veersta. vienvaardsakot, ienjems shovakar piecdesmitgramus un meegjinaas atkal. veel pie tam ar labo roku!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?