wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-10-02 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzhoniits tas, kursh bons dzhoviits
koncerts, taatad.
norises vieta: abu dabii. gaisa temperatuura +38 celsiji...
peedeejaa minuutee tikaam pie briivbiljeteem un izdomaajaam peerties taas pusotras-divas stundas uz lielmiestu pashu bondzhoviju vaigaa skatiit. hemmm, vai bija veerts taa, kopsummaa - droshi, ka ne. tomeer mana teenage-me bija prieciiga par shaadu paveersienu, jo ikuraat pirms divdesmit gadiem es par shaadu izdeviibu buutu piechuraajusi bikses aiz laimes un veel piecreiz nogjiibusi. 
koncerts kaa koncerts, dziesmas 99% zinaamas un liidzi dziedamas i lecamas. bet pats bonsdzhovijs gan aizelsaas one too many times, balsi pazaudeeja ariidzan vairaakkaart, kur talkaa naaca publika un gjitaaristi. bet leekaat vinjsh leekaaja kaa taadaa aerobikas stundaa, rokas pa gaisu ljoti aktiivi vicinaadams [kad gichinju bija malinjaa nolicis]. karoche, augstaas notis boniits vairs nespeej panjemt [kazi, varbuut bija kakla iekaisums, vai veel kaada veseliibas kjibele, par ko tika nokluseets]. tachu man visu laiku atminjaa uzausa rollingstooni un vinju koncis paaris gadus atpakalj, kur dzhegers taa nodeva, ar visu dziedaashanu [un ne reizes neaizelsaas], skatuves skrieshanu, leekaashanu, ka gribeejaas briizham bondzhovijam ieskatiities sejaa ar taadu kaartiigu

bet! kaa tur bija par daavinaatu zirgu, kuram zobos neskataas, vai ne? vienvaardsakot, ja es buutu par sho koncertu maksaajusi, tad es buutu smagi viilusies. bet par briivu [i uksus sladkij] un labaa kompaanijaa, vip zoonaa un ar neapstaajoshu alus piepluudumu - viss bija kaartiibaa. 

taatad, viens no maniem tiineidzhera sapnjiem - check! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?