wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-09-30 11:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
soli tuvaak projektam "ieliist atpakalj [ne]saraavushajaas biksees" - mees ar polju draudzeniiti kasiju ejam shodien skriet. 
skrienamvieta ir pie mana darba, kur kasijas maaja ir piecu min attaaluma, taadeelj izdomaajaam, ka shim te buut, nevis trenazhieriem. tuklaat laicinjsh palicis pavisam skrietmiiliigs vakaros, taa, ka iedvesmas maz vajag. 
skrienamvieta iisteniibaa izskataas peec izzhuvushas upes / kanaala gultnes. bet nee, shis kanaals netiks nedz aizbeerts, nedz piepildiits maaksliigi [kaa te dazhi nezinaataaji meedz baumot]. kanaals ir aiz tam, ka pie lielaam lietusgaazeem mums no kaiminjzemes omaanas kalniem gaazhas uudens un tiek appludinaatas daljas suunu ciema. pilseetai nekas nedraud, tomeer tuvaak pie kalniem taa ir kaa ir. tamdeelj ir izbuuveets shaads kanaals, kursh visus lietuudenjus izved smuki caur pilseetu un pazudina tuksnesii. un tekosha uudens fenomenu te var veerot ikuraat kaadu reizi gadaa. lietus gan te ir biezhaak, tomeer stipraas gaazes, kad kanaalaa tieshaam pluust uudens, ir reti. 
kanaals ir ljoti populaara skrienamvieta, jo netrauceeti var izskriet visai pilsetai cauri, turklaat izvairoties no satiksmes. cik taalu mees ka kasiju skriesim, veel neesam idomaajushas, jo no muusu saakuma punkta mees varam vai nu vagot uz kalnu pusi, vai arii uz pilsetas, jo esam pa vidu. 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?