wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-09-23 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardien kamieljos bija sausais vakars - nevienaa baaraa nedeva alkoholu. un nedos liidz pat shodienas septinjiem vakaraa. nu, ko. paarnjeemaam stafeti un uzriikojaam muusmaajaas shosezon pirmo baarbekjuu paartiju. nelielu, vien astonju cilveeku sastaavaa. bet bija nenormaali jautri, laicinjsh lutinaaja - nekaadas sutonjas un briizham forshs veejinjsh.
dzhimijs trakoti gribeeja socializeeties, seedeeja virtuvee pie loga, kursh iziet uz pagalmu, kuraa mes grilleejaam. taa vinjsh tur caur zhaluuzijaam njeemaas, kameer man palika zheel un es izdomaaju pirmo reizi everever dzhimi izlaist aaraa pagalmaa. nu, teiksim taa - kameer pavadinju neesmu nopirkusi, tikmeer seedees turpmaak iekshaa. esmu laikam overprotective, bet nu dzhimijs tik ljoti sapriecaajaas par shaadu te izdeviibu, ka gandriiz panjeema vagu dies' vien zin kuraa virzienaa. tomeer peedeejaa briidii paspeeju nokjert un ienest iekshaa. nekaa nebija, nekaadas vagas! ar visaadiem kliistoshajiem kakjiem, kuri kaujas un skraapee viens otram acis laukaa deelj saujinjas kraukshkju, nebuus nekaadas apkaartblaniishanaas.
deivija, savukaart vakar visus smiidinaaja, meegjinaadama brashi tureeties socializaacijas liimenii, tomeer visu laiku uz vienu pusi griiljodamaas un miegodamaas.
loogjiski, ka man vieniigajai shodien bija darbaa jaabuut, taadeelj es jau ap diviem naktii aizraapoju guleet, ar deiviju padusee. no riita gan es deiviju vairs gultaa neatradu, saakumaa pakjera neliela panicinja, bet tad H mani apgaismoja, ka esot vinju aiznesis uz grozu.

aa, jaa. vakar braucu no darba ar druzhkas atvesto fiatu. bija stipri jaaluudzas augstaakiem speekiem, lai ar visu pirmsbriivdienu trafiku es nonaaktu galaa dziiva. ljoti klaustrofobisks brauciens man izdevaas. dazhi man paspeeja aiz muguras normaali pataureet, jo nu nevelk fiatinjsh tik aatri uzsaakt pie zaljaas gaismas, kaa, piemeeram, mersiitis. bet nee, jaatauree.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?