wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-09-17 13:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko muuseejs vaacu shefpavaars ienaaca sapiicis manaa ofisaa, apseedaas man pretii un saaka angry birds speeleet. es tikmeer turpinaaju klabinaat iekaveetus jeepastus. taa mees noseedeejaam labas 10-15 minuutes, katrs mainding his/her oun bizniss, liidz shefs ievaicaajaas, kur pa fikso var dabuut dzhuniperogas. marinaadei vajagot. saku, lai iet uz supermaarketu, organisko bio-shmio produktu plauktos kaa reiziit vinjdien redzeeju. shams saka, ka par daargu veselu paku pirkt, ka marinaadei vajag tik dazhas ogas prieksh vienas dienas garshoshanas. prasu, ko ta marinees ar taam ogaam, jo man patiik dzhinartoonikaa iemest pa odzinjai, garshiigi. shefs nosmiin, ka sauerkraut taisiis. man naacaas guuglet, kas tas par nezveeru [jo pie paarprasiishans shefs tik atkaartoja - nu bet sauerkraut, tachu!!!]. izraadaas, tak skaabeeti kaaposti! [taa iet, ka ar vaacu shefu ikdienaa angliski runaajam, taa arii valodinja aizmirstaas]. karoch, suuds ar visaam ogaam, taas vinjsh paspeeja starpbriidii no angry birds paluugt no hiltoona shefpavaara. bet mums beidzot buus menjuu viens kaartiigs eediens ar shtoveetiem kaapostiem!!!!!11111viensviens
man jau tagadinj siekala liidz zemei. teicu, lai pie garshoshanas pieaicina arii mani, ne tikai gjeneraalo. jo vinjsh, eegjiptiets buudams, vareetu arii taadu mantu liidz galam nenoveerteet.
omm nomm nomm, kaapostinji...ash sajutu rudeni kamieljzemee [un te taada nav]


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2015-09-17 12:51 (saite)
pag- skābēs jau tikai, tie jau tagad modīgi
sautētus ieraugot viesi apjuks:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-09-17 13:06 (saite)
skaabees, peec tam sautees :))
muuseejaa pabaa shefs paarveidoja menju, un, kaa jau kaartiigam vacietim piedienaas, ieviesa arii desinjas ar karfeljbiezeni un shtoveetiem kaapostiem :D kaartiigs pabu eediens!
es gan pie cuukgaljas karbonaades tos kaapostus arii suutinaashu klaat, taa, lai peec maajaam garsho :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?