wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-28 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
normaals ceturtdienis, mezhoniigs piektdienis
episka balliite vakar divos baaros / klubos. pirmajaa klubaa bija draudzeniites vadiits 70to gadu teemai veltiits pasaakums, kur mees ar H ieradaamies bishku par veelu, tik vien lai nokjertu peedeejaas piecas dancojamaas dziesmas, pirms diidzhejs paarsleedzaas tuc tuc rezhiimaa. tachu patiikams paarsteigums bija draudzeniites puisis, kursh paarsteiguma viziitee ieradaas uz mocha [pilniigi traks, jo aaraa ir karsts, un vinjsh dziivo seshu stundu brauciena attaalumaa]. tomeer tuc tuc muus neuzrunaaja necik, un mees aizdevaamies vien uz ierasto midzeni hiltoonaa, kur mums par paarstegumu bija tik daudz cilveeku, cik neatceros redzeejusi ljooooti sen. nu taa, ka knapi vispaar liidz baaram izlauzties un visi spaidaas viens gar otru, taads "riigas shprotes bundzhaa" variants. bet ciemos bija draudzinjsh no dubajas, kuru satieku labi ja reizi meenesii. tas vien noziimeeja to, ka peec balleeshanaas veel bija klachas un dzeerieni maajaas. H atluuza diivaanaa, bet mees turpinaajaam sarunas un dzeerienus, liidz es tomeer sev iestaastiiju ruugto patiesiibu, ka man jau peec trim stundaam jaaceljas, lai turpinaatu darba maratonu.
shefpavaars nikolajs ienaaca pie manis ofisaa un saaka smieties. kad nomierinaajaas, tik vien kaa izdvesa - hiltoons vakar, ja?
nu jaa, man shodien sejaa rakstiits, ka vakar bija balliite. vecums nenaak viens, vai zinies, un balliishu peedas vairs nav tik vienkaarshi izguljamas un nomaskeejamas. ehh, ka pirms gadiem desmit vareeja balleet un neguleedams darbaa iet.

upd. bet nu protams, ka shajaa sveetajaa pohu dienaa, kad gribas miera un klusuma, un neviena netrauceetam ofisaa vaideet par galvassaapi, katru piecu minuuti man zavana no recepcijas, ka kaadam atkal menedzheris vajaga. kopsh agra riita liidz shim briidim to tik vien esmu izdariijusi, kaa uzklausiijusi zheelabas un izdaaljaajusi kafijas par briivu. luuk, vieniigais labums no shitiem suudzambimbeljiem, ka es vinjus parasti uz kafiju uzaicinu, so mans kofeiina liimenis tagadinj, shkjiet, aciis redzams. vismaz miegs nenaak un pohas atkaapjas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?