wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-25 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums laicinjsh aaraa saak ljoti uzlaboties! no riitiem patiikams veejinjsh un nav vairs taa saunas sutonja. taatad, grilla sezonu tuulinj jau varees uzsaakt, bet mums veel baara istaba nav liidz galam iekaartota.
veel visam pa vidu izomaajaam - ja jau remontee, tad remontee - jaapaarkraaso sienas arii muusu tv istabaa. es atradu tik skaistu toni, taads kafija-ar-pienu, bet, prooootams, tieshi shaa tonja veikalaa nebija. bet kas mani izbesiija. nu suuds, ka kraasas uz vietas nebija, jo ne jau uzreiz skrietu maajaas kraasot, tak varu arii pasuutiit un pagaidiit. bet! tas viens puisis, kursh tur kraasu nodaliijumaa goriijaas, visu laiku dancoja apkaart vienai citai pirceejai [gan veikala puisis, gan pirceeja abi filipiinieshi], un tik aizrautiigi chaloja savaa valodaa. nu, man nav zheel, ja, bet es tikai veeleejos pajautaat, cik ilgi jaagaida, ja to vajadziigo toni gribu pasuutiit, un vai driikst luudzu idariit pasuutiijumu [vairaakas reizes meegjinaaju tuvoties chalotaajiem un ar pieklaajiigu ekskjuuzmii pieveerst sev uzmaniibu, bet tikau apklusinaata ar neapmierinaatu just-a-second]. un taa mees tur ar H nostaaveejaam kaadas minuutes divdesmit un beigaas izbesiijaamies, un aizgaajaam. un es visa taada besiiga iemetos turpat blakus nodaliijumaa izkarinaatajaa [paraug]shuupuljtiiklaa, kameer H gar grilla piedrumiem trinaas.
kad tikaam maajaas, H izvilka no [gultapakshas] sen aizmirstiem stuuriem kaudzi ar dazhaadu firmu kraasu paleteem. es gan biju paaraak nogurusi, lai kaut ko veel peetiitu, taapeec shodien kjershos klaat. jo H veel varot sarunaat kaadu atlaidi no shiem uznjeemumiem, jo savulaik ar vinjiem sadarbojies. redz kaa, juniveerss mums deva ziimi [filipiinju puisha izskataa], ka nevajag to kraasu veikalaa pirkt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?