wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-21 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shorti-chorti
man pagaajusho gadu gap'aa nopirkaas baigie smukie balti pabieza lina shorti [pat kamieljzemei pieklaajiiga garuma - liidz pus ciskai].
peec dazhaam nedeeljaam mees ar ritu dzeeraam viinu manaa vecajaa dziivoklii, man bija ljoti slikta pashsajuuta, jo darbaa nekas negaaja, kaa vajag. vienvaardsakot - depresiivaa pjanka. es toreiz seedeeju un shuupojos ar visu viina glaazi uz fitnesbumbas, bet rita man iepretim ar dreebeem noklaatajaa [diemzheel, debiils ieradums, un netieku valjaa] kreeslaa ierikteejaas. peec viskrutaakajaam meerfija tradiicijaam un kaut kaadiem gan jau ka fizikas likumiem, es, uz taas bumbas zhongliereedama, skaisti un ar bliikshkji attapos ar dupsi uz zemes. un, protams, ko gan es glaabu, bet nesaglaabu? pareizi, manu SARKANviina glaazi, kura aizlidoja ritas virzienaa un apshljakstiija manus baltos, turpat uz kreesla nomestos, shortus!
nekas, es nodomaaju, shortus toreiz iemeercu ar balinaataaju shkjaidiitaa uudenii uz nakti. es tieshaam neesmu nekaads veljas mazgaataajspeciaalists, vai kaa, bet tomeer laikam vajadzeeja internetos palasiit, kaa ar taadaam lietaam jaadaraas. jo naakamaa riitaa es tos shortus iemetu veljas mashiinaa, bet peec delikaataas programmas vinji man iznaaca laukaa stiliigi sapliisushi peec visaam rokenroola etikjeteem.
vienvaardsakot, man pietruukst manu shortu! un tieshi to shortu! un lai kaa man vienmeer liktos, ka gap'aa reti kas mainaas un vienmeer visu to pashu pat peec gada var dabuut, figushki, balto shortu vinjiem vairs nav. es paaraak reti [understatement] iegrieshos tajaa veikalaa, lai pamaniitu, ka arii vinjiem ir kolekcijas, haha!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?