wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-07-30 17:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
i love my job i love my job i love my job...!
trakaa dakteres kundziite, kura jau visus viesniicaa ir izbesiijusi [bija reiz staasts], saak atkal uzdarboties.
peec ieprieksheejaa staasta muusu gjeneraalais ir bijis pie dakteriites priekshnieciibas teikt, ka kontraktu ar sho dakteri uz veel vienu gadu nepagarinaas, lai meklee citu viesniicu, kur vinju izmetinaat. priekshnieciibas esot nopuutusies un paraudaajusi muusu gjeneraalajam uz pleca, ka iisteniibaa jau vinjipashi nespeej ar to dakteri tikt galaa, neviena medmaasa negrib ar vinju straadaat, dazhas pat no darba aizgaajushas taas kundzes deelj [nu tad staadieties priekshaa, cik kuciskai jaabuut shii cilveeka dabai]. labi, gjeneraalais piekodinaajis, ka shis nu tad peedeejais voornings, lai tad taa vairs nenotiek, lai uzvedas, kaa pienaakas.
proooootams, nepagaaja ne divas nedeeljas kopsh shii miitinga un kontrakta [tomeer] pagarinaashanas, kaa daktere saak man zvaniities, ka atkal jau kaut kas nav kaartiibaa. biju vinjas numurinjaa aizvakar...shii iesleedz TV un saka, ka atkal skanja atpaliek, gribot lai es vitneseeju un atsuutu kaadu salabot. skatos - nee, nekas neatpaliek, skanja sinhroni ar luupas kustiibaam. saku - doktor, nekas tur neatpaliek, viss chiki. vinja - nee, bet nu evy, paskaties uzmaniigaak, par dazhaam sekundes simtdaljaam [i shit you not!!!!!!!!!!] tur taa skanja atpaliek un tas ir ljoti disturbing, kad es zinjas skatos!
blje...fingergun pointed to my head...
teicu, ka nosuutiishu tehnikji naakamajaa dienaa, lai paskataas.
naakamaa dienaa gjeneraalajam atstaastiiju, vinjsh sakjeera galvu, ar sejas izteiksmi no seerijas - aaaaaaaaaaaaaaa!  un teica, ka neveelais vairs neko par vinju dzirdeet, lai es aizsuutot vinjai jeepastu, ka shis ir labaakais, ko speejam piedaavaat, ja nepatiik, lai iet prom [protams, es nedaudz maigaak to visu dakteriitei atrefereeju].
shobriid nu jau paaris dienas [peec taa mana jeepasta] ir klusums. nevar saprast, vai klusums pirms veetras, vai kas tas par diivainu klusumu no dakteres puses. saak jau neomuliigi palikties, vai zin. 
un veel, galvenais viesniicas inzhenieris pats bija aizgaajis to TV apskatiit. kameer tur njeemies pa dakteriites numurinju [vinjas pashas tur neesot bijis], safocheejis, kaadaa cuukkuutii vinja atstaajusi savas mantas - pistaaciju chaulinjas pa zemi, papiiri un izlietotas salvetes pa galdu, diivaanu, kreesliem, shur tur pa dreebju kalnam, tukshas limonaades bundzhinjas visur...shiis bildes tika paraadiitas gjeneraalajam, kursh vienkaarshi smagi nopuutaas un man noteica, ja veel viens komentaars tiks izdzirdeets no vinjas puses, lai nosuutu vinjai jeepastu ar shiim bildeem un tekstu "no comments" :D 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?