wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-07-21 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kameer latvija pozitiivoja, tikmeer mees kamieljos triis dienas pa krogiem. ja ne tur, tad gultaa dienishkjajam miegam un pohu aarsteeshanai, lai vakaraa atkal uz krogu dotos. taadas, luuk, briivdienas.

vakar paleekdamaas uz bingo vakaru aizleekshoju, lai bernardo mani apbeedinaatu, ka bingo atcelts, jo nav, kas speelee. visi veel izgulj garajaas briivdienaas sadzerto un satuseeto, vieniigaa es [nu, ok, H, protams, arii un veel kaadi chetri pilsonji] kaujas gataviibaa ciparinjus shviikaat. nu ko, neko. dzeeraam alu.

bet shodien. shodien! darba ir vairaak kaa saprashanas! gjeneraalais uz mani apvainojies, man tagad mazliet no vinja bail. apvainojies par to, ka panjeemu savas briivdienas [pelniitaas, loogjiski] diezgan kritiskaas biznesa dienaas. bet, manam attaisnojumam, kritiskais liimenis tika sasniegtas vakaru pirms manaam paredzeetajaam briivdienaam, kad es jau sen kaa no darba maajaas, un neviens, protams, trubu pacelt un pazvaniit, situaaciju apstaastiit arii nevar, jo [krediits beidzies] tupi man te dazhi koleegji.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?