wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-07-17 17:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vaiiiiii, mana jaunaa kjiinieshmeitene ir tik sviiiiiit :)
tikai diemzheel ar to savu saldumu vinja cauri neizbrauks. jaamaacaas daudz un dikti, tai skaitaa arii angliski saprast. jo runaat vinja kaut kaa veel maak. tachu ar saprashanu nedaudz problemaatiski. taa, piemeeram, viens no muusu regulaarajiem viesiem, kursh parasti ar visu recepciju izklachojas pie garaamieshanas, ieraudziija lusiju [jaa, kjiinieshiem tiek pieshkjirti izrunaajamaaki vaardi] un apvaicaajaas standartfraazes - kaateviet un kaatevtepatiik un vaipirmoreizishajaazemee utt. uz visiem jautaajumiem lusija smaidiidama tik maaja ar galvu un teica ok ok :) dzheimss [tas pats viesis] pasmaidiija un noveeleeja man gudlaku ar shiis meitenes apmaaciibu :D
un tikko lusija ienaaca manaa ofisaa, lai savaa saldajaa balstinjaa pateiktu, ka shodienas mainja beigusies un vinja nu dosies maajaas, un tas skaneeja shaadi - ms evy, ai finii nauu an ai go baak [ar stiiiipru kjiinieshu akcentinju].
visi dievi un velni lai sadodas rokaas un dod man daudz pacietiibas liidz normaalam recepcionistam sho meiteniiti izmaaciit...paarbaudes laiks ir seshi meeneshi, bet apmaaciibaam apmeeram meenesis. mees esam divas nedeeljas jau maaciibaas, bet progress pagaidaam ir tikai tehniskajaa daljaa [kas, protams, arii nav mazsvariigi, tomeer komunikaacija ir vins no pamatbalstiem].
bet, nu ko var zinaat, varbuut jau pavisam driiz es te rakstiishu slavas dziesmas kaads vonders ir mans jaunais kjiinieshbeerns! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?