wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-06-18 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shodien saakas ramadaans
saiisinaatas darbadienas par 2 stundaam veselu meenesi! 
un attureeshanaas no eeshanas, dzershanas, piipeeshanas, seksa, lamaashanaas un ljauna domaashanas. tas musulmanjiem. man - atteikshanaas no eeshanas, varbuut arii piipeeshanas un ljauna domaashanas.
bet ne no lamaashanaas, diemzheel. jo shoriit pirmais ramadaana riits man iesaakaas ar viena eepasta izlsaiishanu un tuuliiteeju F-word sekojam. jo dziivo muusu viesniicaa viena daktere, esot dikti slavena un taa. bet vinja ir taada kuce! vinja ir padariijusi visu viesniicas darbinieku dziives neizturamas. jebkuram darbiniekam atliek vien izdzirdeet vinjas istabas numuru, ka metas skrieshus prom. viss menedzhemnts jau ir pilniigaa aarpraataa, neviens negrib ar vinju runaat, jo vinja ir taads neverendingstory, ka speej tev smadzenes pist stundaam, par vienu un to pashu, par lietaam, kuras tu nespeej ietekmeet vai mainiit. 
vakardienas probleema? vienam tv kanaalam skanja atpaliekot par pusotru sekundi no bildes. tehnikjis nabags esot bijis vinjas numurinjaa staaveejis pus stundu un staastiijis, ka nekas neatpaliek, tajaa pat laikaa dakterskundze sleegaajusi kanaalus un teikusi - pag, pag, es tuulinj atradiishu gan, kur atpaliek. kad to nespeejusi, tad uzkjeerusi, ka vienam citam kanaalam mazas shviikinjas vienaa bildes stuurii. sak - re, re, davai salabo tagad shito! 
miiiljie cilveeki! es nevienu momentu no aprakstiitaa nepaarspiileeju. driizaak otraadi. taa sieviete ir ar putniem galvaa, vinja jau gadu shitaa uzvedas. bet izmest no viesniicas nevaram, jo maksaa tachu. un veel. vissuudiigaakaa zinja ever - vinja liigumu veel uz gadu pagarinaaja!!! aaaaaaaa!!! 




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?