wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-06-10 18:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zoodaarza zinjas
vakar rita atveda kakjus, jo naakamnedeelj dodas uz portugaali uz divaam nedeeljaam [pastaav iespeeja, ka atvaljinaajums tiks pagarinaats], un nav kas tos mezhoniishus pieskata. taa nu esmu tikusi pie sava dzhimija atpakalj, kaa arii veel pie ritas kakjenes margot. dzhimijs ir ritiigs mieramika, vien peec divstundiigaa mashiinbrauciena no abu dabii liidz suunu ciemam bija dikti sanervozeejies un neljaava nevienam naktii guleet, jo tachu bija jaanjaud. margot, turpretii, izmeta vienu loku tuuree pa maaju, saprata, ka viss ok, un metaas rotaljaas ar visu, kas pagadiijaas pa celjam.
taa, piemeeram, no riita es pamodos ar diivainu, tirkshkjoshu [kaa auduma pliistoshu] skanju istabaa. atveeru acis un ko es ieraudziiju? margot bija noskatiijusi zvirbuljus aiz loga, kursh mums pie gultas, un izdomaajusi laikam sev brokastis nomediit, leekusi kjert zvirbuli un iekaraajusies ar nagiem plaanajos aizkaros. naacaas celties un atbriivot aizkarus no kakja nagiem. veelaak, kad es jau darbaa, rita veel saldi chucheejusi otraa istabaa, kad izdzirdeejusi bliikshkji - margot izdomaajusi, ka vinjai taa vaaze uz naktsgaldinja traucee, taapeec nomakareejusi to ar veerienu uz zemes. veel taa mezhone dikti uzjautrinaas pie leduskapja magneetiem, ko rita gan laiciigi pamaniija un nobiidiija makten augstaak, kur madmozele netiek klaat.
shoriit, kad gaaju uz mashiinu, pa celjam iznesu traucinju ar kraukshkjiem trim aaraa dziivojoshajiem kakjiem. peec mirklja skatos - viena vista no kaiminjmaajas auleekshiem jozh paar pagalmu manaa virzienaa. es noliku traucinju un ieleecu mashiinaa. kameer ierikteejos un piedarbinaajos, skatos divas taa pasha kaiminja piiles arii jau jozh paar pagalmu pie kakjbariibas. prom braucot atmetu skatu atpakalj - jaa, traucinju kaads veiksmiigi apgazis, visi kraukshkji pa lieveni un visi draudziigaa chupinjaa eed.
taada, luuk, dziive suunu ciema nomalee. kursh gan speeja iedomaties, ka es - pilseetniece - reiz riitos baroshu lopus :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?