wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-05-21 22:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es vispaar vakar izdzeeru triis zemenju daikirijus (hasana stilaa, kas noziimee ljoooooti stiprus), piepaliidzeeju hasanam ar vinja peedeejo saferingbastardu (longailendas ledus teeja nobaal pie shiten taa kokteilja, ka es saku), peec tam katrs pa dubultrumkoolai citaa pabaa iztriecaam, un kaut kaa galiigi knapi uz maaju aizvilkaam. luuk, ko noziimee buut labaas attieciibaas ar baarmenjiem. chetri kokteilji un auts!
shodien kviikends kamieljos, bet man jau, prooooms'ka jaastraadaa liidz pusnaktij. un tad ar shejienes stulblikumu, ka baari jaaver ciet trijos un nekaadas dziives everafter peec tam nav, tad man buus kaut taas pashas triis stundinjas, ko paskatiities uz piedzeerushu publiku un meegjinaat nokjert vilni. peec pieredzes - to vilni nokjeru ikuraat pie gaismas iesleegshanas un muuzikas izsleegshanas.
bet shovakar solaas buut jautri, jo vecu vecais suunu ciema draudzinjsh ahmeds, kursh nu jau uz metropoli paarvaacies, buus ciemaa. znachit buus balliiteeeeh! kaut vai tikai triis stundinjas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?