wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-05-18 23:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzerstinju/paartiju un citaadi aknu "uzmundrinosho" pasaakumu maratons nu ir nosleedzies. vakar bija soober vakars, divataa, ar vinja gatavotaam vakarinjaam. agrs miegs, un shodien, liidz ar to - ljooti labs garastaavoklis un produktiiva diena.

bet, atmetoties atminjaa mazliet paaris dienas atpakalj, mums, taatad, piektdien bija dzeerieni, ar tiem sekojoshu baseinballiiti sestdienaa, shauraa, bet ljoti draudziigaa un atveertaa kompaanijaa ieksh metropoles. bija gan miljoons veidu dzeerieni, gan grills, gan baseins, gan saule, gan sarunas, gan smiekli, gan dancoshanas, gan dziedaashanas... nu, viss, kaa naakas. vienvaardsakot, bija lieliski! bet lieliski tikai garastaavoklim. manaam iekshaam gan jau ap devinjiem vakaraa bija kaput, un es aizpeldeeju guleet. kaads meegjinaaja mani peec stundas modinaat, es pat atceros pieceeljamies un apgjeerbjamies, bet nolikos atpakalj ar visaam dreebeem chucheet taalaak. veel naakamaas dienas riits bija diezgan drebeliigs un pohains, kaut noguleeju diezgan labu tiesu. taapeec tika nolemts, ka, atgriezhoties suunu ciemaa, mees uz sveetdienu miiljotaaju balliiti shonedeelj neiesim.

shodien iesaakts kaarteejais darba nedeeljas maratons. taa kaa priekshniekam shajaa darbaa rit peedeejaa nedeelja, tad darba slogs ir mazliet lielaaks, kaa parasti. jaapaspeej paarnjemt grozhus savaas rokaas. pusi no saviem pienaakumiem vinjsh jau man ir nodevis, veel tikpat jaapaarnjem.
bet, ne tik labaa zinja ir taada, ka mana priekshnieka vietaa staasies cits - araabu - priekshnieks, ne es. well, lai arii izredzes bija 50/50, tomeer gjeneraalais menedzheris priekshroku deva araabiski runaajoshai departamenta galvai. te pat neliidzeetu, ja es maaceetu fluenti araabiski. te specifika ir native arabic speaker, ar visu attieciigo mentalitaati bagaazhaa. nu, nekas. taapat jau veel ir par agru.
pacietiibu. tikai pacietiibu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?