wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-04-16 20:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kreile buudama, es muuzhdien jaucu labo un kreiso pusi [iespeejams, arii labrochi kaadreiz jauc, bet es esmu pushu jaukshanas karaliene]. ne jau taa, ka nezinu, kuraa rokaa man pildspalvu njemt.
piemeeram, naak mums katru dienu ofisaa visaadi "garaamgaajeeji"-piegaadaataaji, meklee finanshu departamentu [muuseejs ofiss pirmais blakus liftam, tad nu mums tiek tas gods visiem noraadiit pareizo virzienu]. man kaa dzejoliitis vienmeer ir atbilde noraadeem: straight-right-left. shodien, kad kaa reizi ar vienu koleegji dikti kaut ko apspriedaam, atkal viens taads iekliida, finansistus prasiidams. es, galvu nepagriezusi, uzreiz ar savu straight-right-left! koleegjis jautaajoshi uz mani paskatiijaas un jautaaja: un cik taadus piegaadniekus tu jau uz tualeti esi aizsuutiijusi?
doooh! manis noraadiitajaa virzienaa ir sievieshu [!!!] tualete, nevis finansisti. jaapaarkalj dzejoliitis uz straight-left-right.

bija arii gadiijums sen atpakalj autoskolaa, kad veel tikai maaciijos braukt. instruktors man teica pa kreisi griezt, es iesleedzu pagriezienu, bet dazhus metrus pirms pagrieziena, mani apdzen no kreisaas puses [instruktors te spljaudiijaas uz to brauceeju - kaa taa driikstot, pie iesleegta pagrieziena!], kameer attapaamies abi, ka man labais pagrieziens iesleegts [un es veel domaaju, nafig instruktors dusmojas, es tachu uz otru pusi grieziishu].

ar viirieti auto es vispaar raadu ar rokaam, uz kuru pusi vinjam griezt [ir daudzi celji, kurus vinjsh nezin, tad es par co-pilotu piestraadaaju]. paaris reizes bija taa, ka bez maz jau jaakliedz, ka pa labi tachu, nu kur tu brauc?! bet galvaa es domaaju kreiso pagriezienu. un otraadi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?